Вболівальники кропивницького ФК “Зірка” запропонували взяти клуб на баланс міста (ВІДЕО)

  • 19 бер. 2019 13:20
  • 1284
  •  
    На площі біля міської ради у Кропивницькому вболівальники ФК “Зірка” влаштували акцію за збереження клубу. До заходу долучилося близько близько 50-60 людей, серед яких представники об’єднання вболівальників “Zirka Volcano 96”, громадське об’єднання “Сильна молодь Кропивницького” та інші, інформує “Утренний город”.
     
    Під час акції один з її координаторів Дмитро Волошин розповів, що вболівальники пропонують міській раді взяти “Зірку” на свій баланс та утворити муніципальний футбольний клуб. 
     
     
    - Сьогодні проводимо акцію, бо клуб, як бачимо, не вдалося врятувати до другої частини чемпіонату. Кошти на клуб ні міська рада, ні будь-хто інший не виділили. Петиція за збереження клубу набрала достатню кількість голосів, але її в міській раді не підтримали. Ми пропонуємо створити муніципальний футбольний клуб, який буде у власності міста. Ми адресуємо своє звернення міському голові та чиновникам, які сидять в міській раді. Ми знаємо досвід інших міст, де є муніципальні клуби. Сподіваюся, що ми переймемо той досвід та покроково створимо муніципальну футбольну команду, - розповів один з координаторів акції Дмитро Волошин.
     
    Нагадаємо, У Кропивницькому знову мітингують задля збереження ФК "Зірка" (ФОТО)