Депутат міської ради назвав очільника Кропивницького ніким і брехуном

  • 19 бер. 2019 12:04
  • 1137
    • Новина Депутат міської ради назвав очільника Кропивницького ніким і брехуном Ранкове місто. Кропивницький
     
    На сесії міської ради Кропивницького депутат Михайло Демченко назвав очільника міста Андрія Райковича ніким та брехуном.
    Свої слова він аргументував тим, що Андрій Райкович обіцяє вирішити певні питання, дає доручення, але ніхто нічого не виконує.
     
    - Протягом трьох років я говорив про тротуарні доріжки у Новоолексіївському мікрорайоні. Минулого року рада підтримала мій депутатський запит, щоб зробити тротуари зручними для людей і, щоб вони не ходили по дорогах. Але він був підтриманий і все. Це питання досі стоїть невирішеним. У галузеві програми це питання також не було включено. У минулому році це питання було скандальним. Полаялися Райкович із Табаловим. Частина депутатів не голосували. Міський голова зібрав нас тоді у кабінеті і сказав: «Бачите, що вони роблять? Не турбуються про громаду!». Тоді ми повернулися всі до зали і проголосували і все, сталося так, як сказав Табалов. Тому нашого мера треба назвати мер Ніхто. Він пропонує, але ніхто нічого не виконує. А по-друге, ще й брехун. Сьогодні в залі мив же мали свідчити про те, що він сказав неправду людям. Шановний пане голово, ми сьогодні затвердили питання на сесію, а ви дали можливість виступити людині з питань земельних. Так от, ви порушили вже затверджений порядок. Не порушуйте, будь ласка, регламент, і перестаньте коментувати виступи депутатів. Ви своїми діями заздалегідь налаштовуєте депутатів на ті чи інші дії, - говорить депутат.
     
    Михайло Демченко вручив міському голові Андрію Райковичу лапшу, щоб той вішав її на вуха громадянам. Він також порадив її відварити, щоб краще трималася.
     
    Читайте також: Підприємці ринку «Європейського» протестують у міській раді Кропивницького (ФОТО)