До Кропивницького завітав один із кандидатів на пост президента України (ФОТО)

  • 15 бер. 2019 18:16
  • 2125
    • Новина До Кропивницького завітав один із кандидатів на пост президента України (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    15 березня до Кропивницького з робочим візитом завітав один із кандидатів на пост президента України лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко. Це вже третій приїзд кандидата у президенти до Кропивницького. Народний депутат відвідав дитячий медичний центр "Добруджа", який працює в штатному режимі та приймає дітей із інвалідністю від народження до повноліття.

    - Що має зробити новий президент та нова влада? Вивести з занепаду медичну галузь і кожну лікарню по всій країні. Я, як кандидат у президенти, зараз їжджу по всій країні та зустрічаюсь із місцевим населенням. Я вимагаю одного, щоб український бюджет нарешті належав народові, лікарням та школам, а не мільярдеру-президенту. Ось така рішуча дія має відбутися в Києві. І це буде ключова зміна. Не корупція має мільярди розкрадати, а ці мільярди ми маємо нарешті повертати українцям через медицину, освіту, науку і фінансування усих соціальних програм, - говорить Валентин Наливайченко.

    Найбільше працівників медичного закладу хвилювало питання заробітних плат та фінансування лікарні. За їхніми словами, санітари та лікарі отримують однакову зарплату – близько чотирьох тисяч гривень.

    - Я переконаний, що медпрацівникам просто необхідно підняти зарплати, - на завершення додав народний депутат.

    Після центру «Добруджа» Валентин Наливайченко відвідав обласний центр для молоді з інвалідністю "Сильні духом", який відкрився у Кропивницькому минулої осені. Там політик поспілкувався з вихованцями центру та їхніми батьками.

    - Валентин Олександрович -  наш давній друг, який давно нам допомагає. Наша організація познайомилася з ним мабуть років 7-9 тому. Він приїздив до нас декілька разів і допомагав нашим дітям, - розповідає голова організації "Серце матері" Людмила Шукрута.

    Політик наголосив, що держава у першу чергу має піклуватися про дітей-сиріт та дітей з інвалідністю.

    - Я не забув і не забуду кожного з вас. Настав час дбати про кожну українську дитину. І нарешті фінансувати, любити та підтримувати українські сім’ї і кожного українця. Я хочу приділити увагу не тільки захисту нашої країни, а й людям з інвалідністю, - звернувся до присутніх Валентин Наливайченко.

    Після цього народний депутат відправився до Олександрії, де у нього були заплановані зустрічі з містянами.