Кіровоградщина: Жінка закопала новонароджену дитину

  • 15 бер. 2019 16:14
  • 1516
    • Новина Кіровоградщина: Жінка закопала новонароджену дитину Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Капітанівці Новомиргородського району мати-одиначка закопала новонароджену дитину. Інформацію про це підтвердив начальник Новомиргородського відділення Маловисківського відділу поліції Володимир Голіцин. Про це повідомляє Точка доступу
     
    Інформація про те, що жінка, яка нещодавно була вагітною, закопала свою дитину, до поліції надійшла анонімно - хтось зателефонував за номером 102, - розповідає Володимир Анатолійович. - Вона вказала місце, де була закопана дитина, й сказала, що зробила аборт. Відповідно відкрити (відкрили?) справу за ч.1 ст.134 ККУ "Незаконне проведення аборту". Доки шукали людину, яка провела аборт (до закладів охорони здоров’я вагітна не зверталася, не перебувала на обліку й там їй не робили процедур для переривання вагітності), ця жінка змінила покази й сказала, що у неї були передчасні пологи й дитина народилася мертвою.
     
    Поліцейський розповів, що лікарі, які оглядали жінку, сказали, що термін її вагітності становив не менше 28-29 тижнів.
     
    Тож головним питанням є те, від чого померла дитина, чи дійсно вона народилася мертвою. Якщо результати гістологічної експертизи покажуть, що дитина народилася живою, справу буде перекваліфіковано на ст. 117 ККУ "Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини".
     
    Читайте також: Як патрульні розшукують зниклих дітей