Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися ландшафтному дизайну

  • 14 бер. 2019 19:08
  • 4484
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися ландшафтному дизайну Ранкове місто. Кропивницький
     
    Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості - державний навчальний заклад із потужною сучасною матеріально-технічною базою. 
     
    На базі центру безробітні мають можливість здобути престижну робітничу професію в галузях металообробки, будівництва, деревообробки, автомобільного транспорту, сільського господарства, сфери побуту, торгівлі, готельно-ресторанної справи та ін.
     
    У березні поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості формується група з метою підготовки фахівців за професією «Робітник зеленого будівництва».
     
    Навчання стартує 19 березня і триватиме 2,9 місяця.
    Умовами до направлення на навчання є:
    ·   повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    ·   повноліття (не менше 18 років);
    ·   медична довідка з допуском до професії.
     
    Під час навчання безробітні навчаться виконувати роботи під час закладання зелених насаджень, розбивання газонів, скверів і будівництва спортивних майданчиків, доглядати за ними в процесі експлуатації, розробляти ландшафтні ескізи, створювати проекти візуалізації озеленення ділянки у форматах 2D або 3D, облаштовувати штучні декоративні водойми, міні-водойми, створювати різні системи поливу; укладати рулонні газони різних видів тощо.
     
    Зазначена професія не є затребуваною на ринку праці, проте дає можливість працювати не лише на підприємствах садово-паркового будівництва, але й займатися підприємницькою діяльністю у цій сфері та стати ландшафтним дизайнером. Ландшафтний дизайнер – це і художник, і садівник, і архітектор в одній особі. Його задача – декорувати природний простір зеленню, квітами з урахуванням розташування комунікацій, альтанок, колодязів, клумб, дерев, чагарників і т.д.
     
    Якщо вас зацікавила професія «Робітник зеленого будівництва» – звертайтеся за більш детальною інформацією до центрів зайнятості Кіровоградщини.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Читайте також: Безробітні Кіровоградщини можуть дистанційно скористатися послугами служби зайнятості