Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись у Одесі на перукаря

  • 14 бер. 2019 17:45
  • 3070
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись у Одесі на перукаря Ранкове місто. Кропивницький
     
    Перукар – це справжній художник, який працює над кожною людиною, як над власним полотном. Це й не дивно, адже стрижка і фарбування – процес творчий, який перебуває в близькому спорідненні з будь-якою іншою творчою діяльністю людини. 
     
    Вдало підібрана зачіска може не тільки змінити зовнішній вигляд людини, але й її внутрішній стан. Тому професіонали у перукарській справі – на вагу золота. Одна з переваг професії перукаря в тому, що клієнт завжди готовий платити за якість надання послуги.
     
    Ази перукарського мистецтва можна здобути у березні за сприяння служби на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання за професією «перукар» розпочинається 18 березня. Курс навчання буде тривати 4,8 місяця.
     
    До програми навчання перукарів входить теоретичний курс таких дисциплін: перукарське мистецтво, санітарія, психологія, спеціальне малювання, будова волосся, інформаційні технології, основи правових знань та охорона праці. На практичних заняттях безробітні матимуть можливість оволодіти навичками зі створення сучасних стрижок, зачісок, усіх видів фарбування, хімічних завивок тощо.
     
    По закінченню навчання шукачі роботи зможуть працювати у салонах краси за обраною професією, адже професія перукаря є завжди затребуваною, або започаткувати власну справу. 
    Професія перукаря завжди була, є і буде актуальною, оскільки вона не підвладна ні часу, ні кризам. Перукарі роблять людей більш привабливими та гармонійними, привносять у наше життя свято та яскраві емоції.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Читайте також: Уряд збільшує підтримку багатодітних родин