У Кропивницькому відбудеться півфінальний тур чемпіонату гумору «Молодіжна ліга гумору».

  • 13 бер. 2019 17:21
  • 1062
    • Новина У Кропивницькому відбудеться півфінальний тур чемпіонату гумору «Молодіжна ліга гумору». Ранкове місто. Кропивницький

     

              19 березня 2019 року відбудеться півфінальний тур обласного молодіжного чемпіонату гумору «Молодіжна ліга гумору». Загальна тема чемпіонату -  «На молодіжній хвилі». Команди гідно представили свій заклад під час виступу у першому турі.  А тепер на всіх чекає півфінал, тема якого – «Екватор».  Під час першого етапу чемпіонату команди, які пройшли у півфінал, отримали індивідуальні теми, з якими працюватимуть в наступному етапі.

    Півфінальна гра включатиме 3 конкурси: привітання, «озвучка» та СТЕМ. 8 команд  з різних закладів вищої та професійно-технічної освіти нашого міста вийдуть на сцену, щоб позмагатися за своє місце у фіналі.

    Команди готуються до виступів за підтримки досвідчених гравців-гумористів. Серед них: Ярослав Ярошевський, Олександра Крикун, Максим Зарва,  Кирило Мельник, Дмитро Крендель. Підготовка команд  з моменту першого туру і до початку другого відбувається за підтримки редакторів чемпіонату: Юрія Тушевського та Павла Іванова. Тож півфінал обіцяє бути цікавим, захоплюючим та інтригуючим.

    Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.