Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз підписала наказ про затвердження складу Громадської ради при Мінветеранів

  • 13 бер. 2019 11:31
  • 677
    • Новина Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз підписала наказ про затвердження складу Громадської ради при Мінветеранів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Після отримання Протоколу установчих зборів та повного технічного звіту-аналізу від представників Ініціативної групи з установчих зборів для формування Громадської ради при Міністерстві Володимира Фльонца та Віталія Кузьменка Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз підписала наказ про затвердження складу Громадської ради при Мінветеранів.
     
    Про це повідомляє Урядовий портал 
     
    Разом з тим, щоб зняти нарікання та зауваження, Міністр спрямувала звернення до Департаменту кіберполіції Національної поліції України.
     
    - Одразу хочу дати відповідь на питання – чому затвердження складу потрібно було зробити, не очікуючи результатів перевірки? Тому що цей процес може тривати від декількох місяців до декількох років, а Міністерство зобов’язане формувати свою діяльність згідно з чинним законодавством виключно під громадським контролем, який і має здійснювати Громадська рада. Якщо висновки перевірки будуть зачіпати когось з тих, хто став членом Громради, будемо без гальмувань виключати. Імунітету не матиме ніхто. Але зараз Міністерству потрібна співпраця з громадськістю, адже маємо завдання максимум – створення ефективного відомства для захисту інтересів ветеранів, – заявила Ірина Фріз.