Кропивницький: Наш земляк актор Юрій Жеребцов потребує підтримки

  • 11 бер. 2019 16:38
  • 1316
    • Новина Кропивницький: Наш земляк актор Юрій Жеребцов потребує підтримки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Прошу допомогти Юрію Жеребцову!!!
    Автор і виконавець моноспектаклей, заслужений артист України, актор Кировоградского областного музично–драматичного театру імені Кропивницкого Юрій Жеребцов потребує негайного лікування. Про це у ФБ пише директорка художнього обласного музею Тетяна Ткаченко.
     
    Починаю писати, витираю, пишу знову, витираю... ком у горлі, стримати сліз не має сил... 
    До мене звернулася дружина Юрія Олександровича Юрий Жеребцов Людмила Філюкова... 
    з дозволу Людмили Владиславівни краще поширю все як є... і дуже прошу сприяння усіх небайдужих!!! 
     
    "Доброго дня, Тетяно. Прошу вибачення за турботу, я б ніколи Вас не потурбувала, якби до цього мене не змусили обставини. Вже тривалий час, як Юра дуже серйозно хворіє, лежить, усіма забутий, і повільно згасає. Допомоги і підтримки чекати мені нема звідки... Я у розпачі, це дуже страшно, коли ти нічим не можеш допомогти близькій людині через те, що гроші скінчилися, а без грошей ти ніхто. Я ніколи ні у кого і нічого для себе не просила, і навіть не знаю, як це робиться, коло знайомих у мене дуже вузьке, і це люди, які самі перебиваються з хліба на воду. Тому звертаюся до Вас. Якщо це можливо, я прошу розмістити мій лист. Це наш єдиний шанс. Ще раз вибачте за клопіт, але ж краще шкодувати про зроблене, ніж про незроблене, адже так? Тільки тому зважилася написати Вам. Юра не знає поки, що я вибрала цей шлях. Просто лежить, мовчить і чекає смерті як визволення. Можливо, хтось зможе посприяти і покласти в госпіталь в кардіологію, це був би казковий варіант. Там лікування безкоштовне. Інших варіантів поки не розглядаю, бо у нас поки що і на часткову оплату грошей зовсім немає... Він виписався з судинного відділення з кашлем, пневмонію переніс вдома, тепер рідину треба відкачувати, серце лікувати, а ми сидимо дома. Я його навіть в поліклініку не можу відвезти, там черги і по поверхах він не зможе ходити, а лікар додому часто не приїде, і що він вдома зможе зробити ? Ось і сидимо ... вже два місяці ..!".
     
    Лист-звернення Людмили Филюкової
    "Звертаємося до всіх, хто знає і цінує творчість заслуженого артиста України Юрія Олександровича Жеребцова. На даний момент у нього склалася дуже непроста сітуація. За останні три роки він переніс два інфаркти, важка форма діабету ускладнилася трофічними виразками, він змушений постійно приймати дорогі медичні препарати, лікуватися в стаціонарі до 5-6 разів на рік. До останнього часу сім'я абияк справлялася самотужки, але вже усі ресурси вичерпані, ось уже близько двох месяців він майже не встає з ліжка, лікування вдома результатів не дає, а лягти в стаціонар немає матеріальної можливості. Боляче дивитися, як людина згасає на очах через банальну відсутність грошей. 
     
    Прохання до всіх небайдужих людей, у кого є можливість і бажання допомогти матеріально на лікування в стаціонарі, номер його карти ПриватБанку 4731 2191 1467 4892 Жеребцов Ю.О."
     
    Проект "Театр у музеї" реалізовувався як соціальний, усі вистави у нашому музеї проходили безкоштовно, Юрій Олександрович є його й актором, й режисером... ще й студія при "Театрі у музеї" діяла... Зараз, у зв'язку зі станом здоров'я Ю.О. Жеребцова, діяльність проекту призупинено... Віримо, що Юрій Олександрович обов'язково одужає, повернеться й до творчого життя й ще не раз порадує своїх шанувальників улюбленими виставами!!" - йдеться у повідомленні.