Олег Ляшко зустрівся з жителями Благовіщенська

  • 11 бер. 2019 11:18
  • 1166
    • Новина Олег Ляшко зустрівся з жителями Благовіщенська Ранкове місто. Кропивницький

     

    Напередодні жіночого свята у рамках робочого візиту на Кіровоградщину відомий політик зустрівся із жителями м. Благовіщенське. Скориставшись нагодою, Олег Ляшко привітав жінок із прийдешнім святом “8 Березня”  та вже традиційно подарував квіти.

    «Я не подарую вам здоров'я – але дам упевненість, що в разі хвороби вам не доведеться виносити з хати останнє на лікування. Ви не будете змушені працювати у поважному віці. Матимете можливість знову виходити на пенсію у 55 років. Бажаю, щоб у вашому домі, як і в країні, був добрий господар, який піклується про вас і ваших дітей. Зі святом», –- зазначив Лідер Радикальної партії.

    Під час спілкування з місцевими, політик в черговий раз стикається з тим, що більшість молодих сімей не наважується народити другу дитину через безгрошів’я та відсутність власного житла.

    «Перше – це відновлення програми будівництва житла для молоді, щоб молода сім’я могла взяти кредит під 2-3% на 20-30 років, купити квартиру чи хату, а не тинятися по найманих кутках, народжувати дітей і не боятися за їхнє майбутнє. Друге – це збільшення вдесятеро допомоги по народженню і догляду за дитиною. Сьогодні за розмір допомоги у 800 гривень на місяць і пачку «памперсів» не купиш, не кажучи вже про нормальне харчування та одяг для дитини. Третє – це надання гарантованого першого робочого місця після закінчення ВНЗ чи ПТУ. Підприємство, яке бере молодь на роботу, повинно платити менші податки. І ключове – це збільшення зарплат. Не може людина на ті копійчані зарплати, що є сьогодні в Україні, прогодувати свою сім’ю. Тому ми пропонуємо переглянути бюджет і радикально збільшити зарплати українців», - прокоментував народний депутат України Олег Ляшко.

    Олег Ляшко планує привести молодь до влади. Він переконаний, молоді висококваліфіковані спеціалісти зможуть навести порядок в країні.

    «Якщо ти народився в сім'ї селянина чи робітника, у тебе одна перспектива - або на базар, або в Польщу. Якщо ж ти народився в сім'ї президента, прокурора чи судді, то ти всього доб’єшся. Моє завдання - повернути справедливість, щоб молоді хлопці і дівчата, незалежно від того, де вони народилися, якщо в них є руки, ноги, голова і бажання, могли реалізувати себе, заробити, бачити батьків кожний день, а не раз на рік, у великі свята, коли приїжджають із заробітків», - наголосив лідер РПЛ.