Кропивницький: Фортечна рада підняла питання з приводу проїзду вантажних машин через центр міста

  • 11 бер. 2019 08:56
  • 1275
    • Новина Кропивницький: Фортечна рада підняла питання з приводу проїзду вантажних машин через центр міста Ранкове місто. Кропивницький
     
    У міській раді 7 березня пройшла 22-а сесія Фортечної районної у м. Кропивницькому ради, на засіданні зареєструвалось 24 депутата. На початку засідання розглянули депутатський запит депутата Олександра Рихлицького, в якому йшлося про те, що через місто постійно рухаються великогабаритні вантажівки, зокрема транзитний транспорт. Крім того далекобійники використовують міські вулиці для відстою своїх вантажівок, чим спричиняють незручності водіям, пішоходам та громадському транспорту. Саме великоваговий транспорт завдає найбільшої шкоди дорожньому покриттю та створює незручності для жителів будинків, які перебувають в безпосередній близкості до автомобільних доріг.
     
     
    Тож депутат Олександр Рихлицький звертається до Начальника Головного управління Національної поліції Кіровоградської області Козьякову Р.С. із проханням заборонити рух вантажного автотранспорту територією Фортечного району міста Кропивницького.
     
     
     
    Депутатський корпус одноголосно підтримав цей запит.
     
    Олена Скочко
     
    Читайте також: Обрізка дерев по місту була проведена погано
     
     
     
    Повноваження і можливості Президента: які обіцянки кандидатів є доречними