Кожна жінка має бути красивою і стильною - стверджують у ПриватБанку та “SHADE OF PIONI”

  • 7 бер. 2019 13:03
  • 2064
    • Новина Кожна жінка має бути красивою і стильною - стверджують у ПриватБанку та “SHADE OF PIONI” Ранкове місто. Кропивницький
     
    І успішна бізнес-леді, і фахівець високого рівня, і любляча мама, і кохана дружина - усі хочуть виглядати ідеально та стильно. Відомий український бренд “SHADE OF PIONI” та ПриватБанк допоможуть всім кропивничанкам долучитися до української fashion-індустрії та придбати жіночий одяг бездоганної якості і з висококласних натуральних матеріалів дизайнерки Анни Оцабрик, засновниці бутику та бренду “SHADE OF PIONI”, який можна знайти в Кропивницькому по вул. Шевченка, 27.
     
    Відтепер кожна кропивничанка буде виглядати вишукано - від прогулянки по місту до приємних побачень, ділових зустрічей або на урочистий вечір - завдячуючи сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку. Уже сьогодні можна отримувати насолоду як від повсякденного одягу, індивідуального ділового стилю, так і ексклюзивних коктейльних та вечірніх суконь, а оплачувати покупки частинами до 4 місяців.
     
    - Ми пропонуємо одяг, який підкреслює елегантність і ненав'язливий шик, жіночність, яких так не вистачає зараз сучасній жінці, - розповідає Оксана Гордус, директорка магазину “SHADE OF PIONI” у Кропивницькому. - Співпраця з ПриватБанком надасть змогу кожній жінці відчути новий відтінок української fashion-індустрії, освоїти мистецтво бути індивідуальною і різною кожен день. “SHADE OF PIONI” в співпраці з ПриватБанком набирає обертів!
     
    - Сервіс “Оплата частинами” користується популярністю у жителів Кіровоградщини, - розповідає Олена Юрова, керівник напрямку “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - З початку року, за неповних два місяці, цим сервісом скористалося більше 2,5 тис. жителів регіону, які придбали товарів на більше 1,5 млн грн.
     
     
    Сервіс "Оплата частинами" ПриватБанку допомагає продавцям збільшити обсяг продажів на третину за рахунок продажу в кредит. Ця пропозиція значно збільшує клієнтопотік за рахунок швидкого і доступного кредиту, підвищує лояльність клієнтів, адже дає змогу здійснити покупку тут і саме зараз, а єдиний чек надає можливість продавати в кредит декілька товарів відразу. Продавець збільшує оборотність товару: можна розпродати залишки і неліквідний товар. І що не менш важливо - оформлення покупки відбувається на місці, без кредитного експерта і документів, потрібна лише банківська картка клієнта. Усі ризики неповернення коштів бере на себе банк. Усі платежі магазин отримує завжди і вчасно. Співпраця з ПриватБанком дозволить підприємцям впровадити зручне і сучасне обслуговування клієнтів та забезпечить зростання бізнесу.
     
    “SHADE OF PIONI” - новий відтінок української моди молодого покоління!
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області