ЦВК скасувала реєстрацію кандидата Садового на виборах Президента

  • 6 бер. 2019 18:11
  • 1178
    • Новина ЦВК скасувала реєстрацію кандидата Садового на виборах Президента Ранкове місто. Кропивницький
     
    5 березня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук. Про це повідомляє сайт ЦВК
     
    Розглянувши подання суб’єктів подання кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів Президента України про заміну їх членів, Комісія внесла зміни до складу ОВК з виборів Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 18 лютого 2019 року № 331.
     
    До ЦВК 4 березня 2019 року надійшла заява кандидата на пост Президента України Садового А.І. про відмову балотуватися кандидатом на пост Президента України на чергових виборах Президента України.
     
    Розглянувши зазначену заяву, Комісія скасувала реєстрацію кандидата на пост Президента України Садового Андрія Івановича на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.
     
    Окрім того, зареєстровано довірених осіб кандидата на пост Президента України Соловйова О.М. у 123 територіальних виборчих округах.
     
    ЦВК скасувала реєстрацію довірених осіб кандидата на пост Президента України Тарути С.О. у 5 ТВО та зареєструвала замість них інших.
     
    Комісія зареєструвала довірених осіб кандидата на пост Президента України  Бондаря В.В. у 12 ТВО.
     
    Зареєстровано довірених осіб кандидата на пост Президента України Литвиненко Ю.Л. у 2 ТВО.
     
    Окрім того, ЦВК скасувала реєстрацію довіреної особи кандидата на пост Президента України Ващенка О.М. у 3 ТВО та зареєструвала замість неї інших довірених осіб.
     
    ЦВК скасувала реєстрацію довіреної особи кандидата на пост Президента України Богомолець О.В. у ТВО № 30 та зареєструвала замість неї іншу.
     
    Зареєстровано довірену особу кандидата на пост Президента України Мороза О.О. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі та довірених осіб у 16 ТВО.
     
    Комісія скасувала реєстрацію довіреної особи кандидата на пост Президента України Кармазіна Ю.А. у ТВО № 197 та зареєструвала замість неї іншу.
     
    Розглянувши відповідне подання, Комісія зареєструвала 2 офіційних спостерігачів від Всеукраїнської громадської організації "ПЕРЕДОВІ ПРАВОВІ ІНІЦІАТИВИ" на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року в закордонному виборчому окрузі.
     
    Таким чином, станом на 5 березня 2019 року Комісія зареєструвала 30 офіційних спостерігачів від 2 громадських організацій на чергових виборах Президента України у закордонному виборчому окрузі.
     
    Розглянувши відповідні звернення, Комісія зареєструвала 19 офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року: 1 – від Міжнародного Республіканського Інституту (МРІ), 15 – від Світового Конґресу Українців, 3 – від міжнародної неурядової організації "CANADEM".
     
    Таким чином, станом на 5 березня 2019 року Комісія зареєструвала 418 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.
     
    Окрім того, розглянувши відповідне подання виконавчого комітету Куп’янської міської ради Харківської області, Комісія тимчасово закрила спеціальні виборчі дільниці №  630996 та №  630997, утворені на постійній основі постановою ЦВК від 12 квітня 2012 року № 66, до 1 червня 2019 року.
     
    Відділ взаємодії із засобами масової інформації
    Секретаріату Центральної виборчої комісії
     
    Читайте також: Які порушення зафіксували під час передвиборної кампанії?