Вогнеборці Кіровоградщини подолали шість займань у житловому секторі

  • 6 бер. 2019 14:37
  • 860
    • Новина Вогнеборці Кіровоградщини подолали шість займань у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, вогнеборці Кіровоградського гарнізону подолали шість займань у житловому секторі.
     
    Так, двічі залучались на ліквідацію пожеж рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини Петрового. О 10:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Колгоспній у районному центрі. Там загорілось 16 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. О 11:10 займання було локалізованео та о 12:50 – ліквідоване. О 18:10 стало відомо про загоряння 49 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння по вул. Дружби с. Новий Стородуб Петрівського району. Силами рятувальників 32-ї ДПРЧ, місцевої пожежної команди с. Новий Стародуб та ДПК АФ «Маяк» о 19:20 пожежу локалізували та о 20:08 – ліквідували.
     
    Також два займання ліквідували вогнеборці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини Малої Виски. А саме:  перекриття будівлі літньої кухні та території приватного домоволодіння по вулиці Тобілевича, що в районному центрі, та 25 м2 сінника та 1 т сіна на території приватного домоволодіння, яке розташоване за адресою: вулиця Гагаріна село Розсохуватка Маловисківського району. 
     
     
    В Устинівському районі у селі Березуватка по вулиці Осіпова зайнялось 10 м2 залишків соломи поблизу приватного домоволодіння. Пожежу ліквідували о 19:30 рятувальники 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
     
    Ще одне загоряння сталось о 20:35 по вулиці Зарічній селища Вільшанка. Там горіло 5 м2 перекриття літньої кухні на території приватного домоволодіння. Бійці 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 21:13 локалізували пожежу та о 21:27 – ліквідували.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
    Нагадаємо: Кропивницькі патрульні затримали трьох неповнолітніх мандрівників