На Кіровоградщині судитимуть злочинної групу, яка торгувала наркотиками

  • 5 бер. 2019 15:16
  • 859
    • Новина На Кіровоградщині судитимуть злочинної групу, яка торгувала наркотиками Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліція направила до суду матеріали стосовно учасників організованої злочинної групи, що збували «психотропи».
     
    Слідчим управлінням поліції області, за оперативного супроводження матеріалів кримінального провадження працівниками управління протидії наркозлочинності та процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області, обвинувальний акт стосовно членів організованої злочинної групи скеровано до суду.
     
    Під час досудового розслідування встановлено, що особи налагодили канал постачання на територію області психотропної речовини – метамфетаміну та збували її наркозалежним громадянам в обласному центрі та Кропивницькому районі.
     
    Восени минулого року поліцейські затримали учасників злочинної групи. У них вилучили марихуану, психотропну речовину метамфетамін, набої для автоматичної зброї, гроші та банківські картки.
     
     
    За результатами спільних вжитих заходів працівники слідчого управління та управління протидії наркозлочинності поліції області довели причетність осіб до вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) та ч. 1 ст. 306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибухових речовин) Кримінального кодексу України.
     
    Особам загрожує покарання – позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
     
    Про це повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині п’яний чоловік у райлікарні влаштував дебош