У Кропивницькому провели жіночий турнір із футболу до дня 8 березня (ФОТО)

  • 5 бер. 2019 11:00
  • 1232
    • Новина У Кропивницькому провели жіночий турнір із футболу до дня 8 березня (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Цими вихідними у Кропивницькому пройшов перший турнір Асоціації жіночого футболу міста, присвячений святу восьмого березня.
    Турнір проводили серед жіночих команд загальноосвітніх шкіл міста. Участь у спортивному змаганні взяли такі навчальні заклади Кропивницького, як ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, гімназія ім. Т. Шевченка №5, НВО ЗОШ І-ІІІ ступенів №17 та КЗ НВО №32.
     
    - Емоції дівчат, тренерів та вболівальників – це найголовніше, що я тоді спостерігала! Це було прекрасно! Дівчата із завзяттям та очима, які горять, забивали голи й перемагали. У першу чергу це була перемога над собою. Я рада, що є бажання в дівчат та їхніх наставників цим займатися.
    Я як засновник та голова Асоціації хочу висловити слова подяки у першу чергу спонсору турніру, меценату Дмитру Шинкарю, завдяки таким людям ми розвиваємо жіночий футбол в Кропивницькому! Та голові Федерації футболу Кіровоградської області. Усім вчителям шкіл, які брали участь та безпосередньо дівчаткам, хочу сказати величезне спасибі. Ви молодці. Успіхів вам та натхнення! – говорить голова Асоціації жіночого футболу міста Анастасія Олійник.
     
    Переможених цього дня не було. Усі команди разом із вчителями були нагороджені призами за участь у турнірі.
     
    Аліна Кулик