ПриватБанк зайшов на орбіту “Планети годинників”

  • 5 бер. 2019 10:09
  • 873
    • Новина ПриватБанк зайшов на орбіту “Планети годинників” Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк та магазин “Планета годинників і подарунків” стали партнерами. Віднедавна магазин долучився до програми “Оплата частинами” та Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP.
     
    Знайти подарунки на будь-який смак та гаманець і задовольнити побажання навіть найпримхливіших кропивничан можна у магазині “Планета годинників і подарунків. Власники преміальних карток ПриватБанку отримають тут знижки до 5%.
     
    Крім того всі клієнти ПриватБанку мають можливість придбати будь-який товар вже сьогодні, а оплачувати згодом і рівними частинами: протягом наступних 3 місяців - без прихованих комісій і з відсотковою ставкою лише 0,01%. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек.
     
    - Більше 400 магазинів Кіровоградщини активно співпрацюють з нами за програмами “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка, - розповідає Олена Копієвська, керівник Напрямку розвитку програм лояльності Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ці унікальні програми дозволяють будь-якому клієнту, у якого є картка ПриватБанку, оплатити в момент покупки не всю вартість покупки, а лише її частину. Решта суми розбивається рівними частинами на декілька місяців.
     
    До сервісу “Оплата частинами” долучилися заклади Кіровоградщини різного напрямку - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм. Крім того придбати товари за цією програмою можна і в численних інтернет-магазинах - партнерах ПриватБанку.
     
    - Партнерство з ПриватБанком розширює горизонти підприємця, - розповідає Валерій Рочняк, власник магазину. - Ще жоден банк не пропонував такі сервіси та можливості: з ротації магазину на сайтах, в мобільних додатках і, власне, серед клієнтів самого банку. А сервіс "Оплата частинами", маю надію, надасть залучити більше покупців та збільшити товарообіг".
    Минулого року за програмами “Миттєва розстрочка” і “Оплата частинами” було здійснено майже 15,5 тис. покупок на загальну суму у більше 90 млн грн.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області