У Кропивницькому невідомий чоловік побив агітатора однієї з політсил (ФОТО)

  • 2 бер. 2019 12:16
  • 2874
    • Новина У Кропивницькому невідомий чоловік побив агітатора однієї з політсил (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Сьогодні, 2 березня, у Кропивницькому побили чоловіка, який агітував за одного з кандидатів у Президенти України - Руслана Кошулинського від ВО "Свобода".

    Пригода трапилася по вулиці Полтавській біля Полтавського риночка. Як розповів потерпілий, невідомий чоловік підійшов до нього та почав його бити руками по голові.

    • Мене від серйозних  побоїв захистила шапка. Я захищався – взяв камінь, що під руки попався, та й вдарив його. Він потім побіг у бік магазина «Марго», - розповів потерпілий.

    Агітатор зазначив, що серйозних травм не отримав, але голова паморочиться після побоїв.

    На місце події було викликано поліцію, яка скала протокол нападу. Зловмисника збираються знайти за показами свідків та за допомогою камер спостереження. За словами свідків, нападник був у нетверезому стані.

    • Ми вважаємо, що це політичне замовлення, тому що поряд розташовані намети інших політсил, але їх ніхто не чіпав. Цей чоловік ціленаправлено підбіг до нашого агітатора, вже поважного віку, і  з матюками почав бити його. Але наші люди можуть за себе постояти і дати відсіч, - говорить голова  міської організації ВО «Свобода» Сергій Капітонов.

    Аліна Кулик

     

    Читайте також: Українська мова буде обов’язковою там, де є державний інтерес