На Кіровоградщині юнаку з інвалідністю допомогли працевлаштуватися

  • 1 бер. 2019 19:25
  • 2605
    • Новина На Кіровоградщині юнаку з інвалідністю допомогли працевлаштуватися Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Петровому допомогли працевлаштуватися молодому безробітному з вадами здоров’я.
     
    Едуард Славін, маючи групу інвалідності, після пошуків роботи самотужки, за сприянням у вирішенні питання власного працевлаштування звернувся до Петрівської районної філії обласного центру зайнятості. Не зважаючи на юний вік та відсутність досвіду роботи, він був рішуче налаштований. 
     
    - Спочатку шукав роботу, але такої, як хотілося, не траплялось. Прагнув реалізувати свої знання, отримані у Криворізькому професійному ліцеї. За фахом я – електрогазозварювальник. Проте за станом здоров´я не можу працювати. Тому я хочу мати будь-яку роботу відповідно до своїх можливостей,– розповів Едуард.
     
    Враховуючи рекомендації МСЕК та індивідуальну програму реабілітації, а також на підставі проведеного профілювання, фахівці районної філії розробили для Едуарда відповідний план заходів з метою прискорення його працевлаштування.
     
    Юнак чітко виконував рекомендації фахівців. Його наполегливість та сильне бажання бути корисним зробили свою справу. Проаналізувавши наявні вакансії, фахівець з питань зайнятості запропонувала йому посаду охоронника у СФГ «Роксолана». Едуард звісно не очікував такого швидкого результату, адже пройшло лише дев´ять днів з моменту звернення. 
     
    Відвідавши фермерське господарство Едуард пройшов співбесіду, під час якої дізнався про умови праці, графік роботи, рівень заробітної плати і майже одразу погодився на працевлаштування. Наразі юнак працює на підприємстві, роботою та колективом задоволений.
     
    У день видачі направлення на працевлаштування Едуард висловив своєму консультанту щиру вдячність за шанобливе ставлення до себе і, що головне, за професіоналізм у допомозі при працевлаштуванні.
     
    Марина Гавеля, провідний фахівець 
    з питань зайнятості  
    Петрівської районної філії Кіровоградського 
    обласного центру зайнятості