Банкіри привітали українських військових з днем народження частини

  • 28 лют. 2019 09:30
  • 1344
    • Новина Банкіри привітали українських військових з днем народження частини Ранкове місто. Кропивницький
     
    19 лютого ПриватБанк долучився до урочистостей та привітав військових з 77-ю річницею військової частини А1201, що у Знам’янському районі.
     
    Військові зустрічали гостей святковим концертом, організованим власними талантами, які душевністю та майстерністю виконання не поступалися навіть іменитим артистам.
     
    - Ми шануємо і поважаємо всіх наших клієнтів, але військових - особливо, - розповідає Іван Міщенко, керівник відділення “Знам’янське №1” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Запрошення на урочистості для нас - це велика честь.
     
    - Дуже приємно приймати поздоровлення від справжніх друзів, - розповідає Роман Черніков, командир в/ч 1201. - А з ПриватБанком за більше, ніж 5 років співпраці, ми стали справжніми друзями. І де ще може обслуговуватися найкраща частина України - лише у найкращому державному банку! Щиро вдячні за вартісний подарунок - мультимедійний проектор з екраном. Ми давно про такий мріяли. Тепер мої хлопчики можуть гарно і пізнавально проводити вільний час - дивитися і програми, і наукові чи художні фільми.
     
    ПриватБанк поважає своїх клієнтів, тому створює найкомфортніші умови для обслуговування, в т. ч. і зарплатних проектів бюджетних установ і організацій. Тільки у ПриватБанку:
     
    • зарплатні картки оформляються БЕЗКОШТОВНО;
     
    • ВІДСУТНІ будь-які комісії за обслуговування зарплатних карт;
     
    • зняття готівки в банкоматах будь-яких банків України - БЕЗКОШТОВНО;
     
    • SMS інформування - БЕЗКОШТОВНО;
     
    • оформлення та подальше обслуговування клієнтів по картах в зарплатному пакеті можливо в будь-якому відділенні ПриватБанку.
     
    БЕЗКОШТОВНИЙ Інтернет-банкінг Приват24 дозволить контролювати і керувати грошовими коштами на карткових рахунках в режимі реального часу з будь-якого комп'ютера, підключеного до Інтернету. А ще - можливість оформлення пільгових Депозитних програм з зарплатної картки  - Депозит без податків!
     
    Більше 2,5 мільйонів українців отримують заробітну плату у ПриватБанку.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області