Кропивницькі юніори навчалися і смакували у “Веселих карамелях”

  • 26 лют. 2019 20:07
  • 954
    • Новина Кропивницькі юніори навчалися і смакували у “Веселих карамелях” Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вихідний день не пройшов даремно для першокласників кропивницької гімназії ім. Т.Г.Шевченка. Завзяті, креативні, просунуті учні 1-Г класу гімназії засвоювали на практиці ази фінансової грамоти у магазині “Веселі карамелі”, що у Кропивницькому по вул. Дворцовій, 38. Магазин став найяскравішим та найсолодшим місцем проведення практичного заняття Бізнес-Школи ЮніорБанку. З успіхом наші юніори виконали четверте практичне завдання Бізнес-Школи. Вони швидко знайшли партнера ПриватБанку зі смачним “Бонус Плюс”. І не просто зареєструвалися в акції, але й особисто перевірили роботу програм ПриватБанку. Чи дійсно можна отримати бонуси, як вони працюють і як вдало можна ними користуватися.
     
    “Такі уроки мені подобаються! - посміхаючись широкою беззубою посмішкою, ділився враженнями першокласниця Рената Огієнко. - Тут так смачно і весело, що хочеться прийти ще. Мені сподобалося розраховуватися карткою, і я добре знаю, що мій пін-код - то велика таємниця! Я нікому його не викажу”.
     
    Щиро дякуємо за море позитиву, емоцій і драйву!, - дякували батьки тренерам ЮніорБанку. - Все було чудово, яскраво і.. дуже смачно!”
     
    “Веселі карамелі”стали смачним партнером ПриватБанку за програмою “Бонус Плюс” та учасником акції “Отримай більше бонусів”. Усі клієнти ПриватБанку, хто зареєструвався в акції на сайті, отримають персональні 10% бонусів на свій бонусний рахунок, купуючи смаколики у магазині з понеділка по четвер з 09:30 до 13:30.
     
    - Мої найрозумніші, найкмітливіші, найкреативніші юніори! Магазин “Веселі карамелі” чекає на нас усіх для проведення найсмачніших практичних занять та майстер-класів, - запрошує на уроки Бізнес-Школи Вікторія Подкладенко, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми навчимося і премудростям безготівки, економії, а ще - власноруч зробимо найсмачніші та найкрасивіші карамельки в світі!
     
    Навчальний рік у Бізнес-Школі триває протягом усього року і запам’ятовується юніорам цікавими заняттями, направленими не лише на засвоєння азів фінансової грамотності, але й на всесторонній гармонійний розвиток юної особистості.
     
    Юних фінансових геніїв чекають тренери Бізнес-Школи у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул. Преображенська, 26/70. Олександрійська Бізнес-Школа чекає на своїх юніорів за адресою: пр. Соборний, 122, юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до відділення №33, де на них чекають тренери Бізнес-Школи, а молоді та перспективні учні Світловодських Бізнес-Шкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул.
    Героїв України, 94 та у приміщенні школи №3. Відкриває двері Бізнес-Школа і для Новоукраїнських школярів, на яких чекають за адресою: вул. Соборна, 7.
     
     
    Освітня програма «ЮніорБанк» стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів.
     
    У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області