Які художні фільми можна переглянути на вихідних?

  • 25 лют. 2019 09:05
  • 1747
    • Новина Які художні фільми можна переглянути на вихідних? Ранкове місто. Кропивницький
    «Скарлетт»
     
    У суботу, 2 березня, о 14:15 в ефірі телеканалу «Інтер» - мелодрама «Скарлетт». У головних ролях - Джоенн Уейл і Тімоті Далтон.
     
    Жанр: мелодрама
    Рік: 1994
    Режисер: Джон Ерман
    Сценаристи: Уільям Хенлі, Олександра Ріплі
    Оператор: Тоні Аймі
    В ролях: Джоенн Уейл, Тімоті Далтон, Барбара Баррі, Аннабет Гіш, Джордж Гріззард, Джулі Харріс, Мелісса Лео, Естер Роллі, Джин Смарт, Елізабет Вілсон, Пол Вінфілд, Рекі Айола, Рей МакКіннон і ін. 
     
    Атланта, 1873. Наступного дня після похорону Мелані, Скарлетт налаштована повернути Ретта, який проводить багато часу з Белл Уотлінг... Нові щастя і нещастя героїні «Віднесених вітром» змушують її знову і знову покладатися на себе і свою любов.
     
     
    «Жандарм в Нью-Йорку»
     
    У неділю, 3 березня, о 14:00 в ефірі телеканалу «Інтер» - комедія «Жандарм в Нью-Йорку». У головних ролях - Луї де Фюнес, Женев'єва Град і Мішель Галабрю.
    Жанр: комедія
    Рік: 1965
    Режисер: Жан Жиро
    Сценарист: Рішар Бальдуччи
    Оператор: Едмон Сешан
    В ролях: Луї де Фюнес, Женев'єва Град, Мішель Галабрю, Крістіан Марен, Гі Гроссо, Мішель Модо, Жан Лефевр, Алан Скотт, Марино Мазе, Маріо Пізу, Жан Дроз, Домінік Зарді, Жан-П'єр Бертран, Альбер Ожье, Біллі Кірнс та ін. 
    Команда жандармів із Сен-Тропе делегована в Нью-Йорк, де їм доручено представляти Францію на міжнародному конгресі поліцейських. Ніколь, дочка Крюшо, таємно пробирається на корабель і пливе в Америку, ховаючись від батька. У Нью-Йорку за Ніколь доглядає поліцейський-італієць, а американський журналіст допомагає їй виступити на телебаченні. Батько бачить дочку на екрані ...
     
     
    «Три мушкетери: Підвіски королеви»
     
    У неділю, 3 березня, о 16:00 в ефірі телеканалу «Інтер» - пригодницький фільм «Три мушкетери: Підвіски королеви». 
    У головних ролях - Жерар Барре, Мілен Демонжо, Перетт Прадо, Жорж Декріер, Бернар Ворінже, Жак Тожа, Франсуаза Крістоф, Гі Трежан, Даніель Сорано, Жак Бертьє.
    Жанр: пригоди
    Рік: 1961
    Режисер: Бернар Бордери
    Сценаристи: Жан Бернар-Люк, Бернар Бордери
    Оператор: Арман Тірар
    В ролях: Жерар Барре, Мілен Демонжо, Перетт Прадо, Жорж Декріер, Бернар Ворінже, Жак Тожа, Франсуаза Крістоф, Гі Трежан, Даніель Сорано, Жак Бертьє, Гі Делорм, Жан Карме, Робер Беррі, Анрі Насса, Анна Тоньетті, Саша Пітоефф, Жак Сейлем, Андре Вебер, Анрі Коган, Малка Рібовска і ін.
     
    Мужність, відмінна спритність і виняткове мистецтво у володінні шпагою, дали можливість д'Артаньяну, бідному дворянину з Гасконі, ні більше ні менше, як врятувати королеву Франції від безчестя. Незважаючи на всі перешкоди, які спорудив на його шляху кардинал Рішельє, він зумів вчасно доставити королеві алмазні підвіски - подарунок короля, так необережно віддані нею герцогу Бекінгем в знак любові. Але ще раніше д'Артаньян став героєм надзвичайних пригод, в яких здобув дружбу трьох мушкетерів - Атоса, Портоса і Араміса, відданість славного Планше і любов чарівної Констанс...
     
     
    «Три мушкетери: Помста міледі»
     
    У неділю, 3 березня, о 18:00 в ефірі телеканалу «Інтер» - пригодницький фільм «Три мушкетери: Помста міледі».
    У головних ролях - Жерар Барре, Мілен Демонжо, Бернар Ворінже.
     
    Жанр: пригоди
    Рік: 1961
    Режисер: Бернар Бордери
    Сценаристи: Жан Бернар-Люк, Бернар Бордери
    Оператор: Арман Тірар
    В ролях: Жерар Барре, Мілен Демонжо, Бернар Ворінже, Перетт Прадо, Жорж Декріер, Жак Тожа, Франсуаза Крістоф, Гі Трежан, Даніель Сорано, Гі Делорм, Жан Карме, Робер Беррі, Анрі Насса, Анна Тоньетті, Саша Пітоефф і ін. 
     
    Ні підступи Рошфора, ні викрадення коханої, ні Бастилія, ні чари спокусливої Міледі не змусили відважного гасконца д'Артаньяна видати таємницю листа, який він привіз з Англії разом з діамантовими прикрасами Анни Австрійської. Жертвами політичних інтриг стали Бекінгем і Констанс Бонасье. Четвірка мушкетерів в складі полку, куди д'Артаньян домігся честі бути зарахованим, помстившись ворогам, під бойовими прапорами вирушила в Ля Рошель...
     
     
    "Наречена, що втекла"
     
    У неділю, 3 березня, о 20:30 телеканал «Інтер» покаже мелодраму «Наречена, що втекла». У головних ролях - Річард Гір і Джулія Робертс.
    Жанр: мелодрама
    Рік: 1999
    Режисер: Геррі Маршалл
    Сценаристи: Джозенн МакГіббон, Сера Перріотт
    Оператор: Стюарт Драйберг
    В ролях: Річард Гір, Джулія Робертс, Юл Васкес, Ліза Робертс, Том Хайнс, Села Уорд, Марвін Бреверман, Джой Розенталь, Сандра Тейлор, Карен Стіргвольт, Патрік Річвуд, Марті Надлер, Аллен Кент, Кевін Мюррей і ін. 
    Меггі Карпентер весь час збігає з-під вінця, постійно кидаючи своїх наречених на самоті прямо біля вівтаря. А все тому, що до цих пір не може розібратися, який чоловік потрібен їй поруч. Так вона робила чотири рази, поки не зустріла відомого журналіста Айка Грема, який має намір, нарешті, окільцювати навіжену дівчину.
     
     
    "Про нього"
    У неділю, 3 березня, о 23:00 телеканал «Інтер» покаже мелодраму «Про нього». 
    У головних ролях - Єва Барац, Сергій Жигунов, Віталій Єгоров, Єлизавета Мартінес, Світлана Іванова, Андрій Кайков.
    Жанр: мелодрама
    Рік: 2012
    Режисер: В'ячеслав Криштофович
    Сценарист: Олена Райська
    Оператор: Валерій Анісімов
    У ролях: Єва Барац, Сергій Жигунов, Віталій Єгоров, Єлизавета Мартінес, Світлана Іванова, Андрій Кайков, Борис Шувалов, Катерина Вуличенко, Олександр Сірін, Алла Мещерякова, Яніна Романова та ін. 
    Для багатьох людей доля приготувала трагічні випробування - випробування любові, вірності і честі. Кожен з них повинен зробити нелегкий вибір, часом жертвуючи своїм життям заради щастя дорогих їм людей. Москва. Після загибелі дружини продюсер Денис їде шукати батька прийомної дочки, який, за чутками, живе в чоловічому монастирі...