Кропивницький: На суд між поліцейськими вкотре з'явилися лише журналісти (ФОТО, ВІДЕО)

  • 22 лют. 2019 13:55
  • 1296
  •  
    Сьогодні, 22 лютого, у Кіровському районному суді після оголошеної перерви мало б відбутися судове засідання між кропивницькими патрульними та поліцейським із Києва. 
    Проте, як і минулого разу, жодна із сторін не з'явилися до зали суду. 
     
    Детальніше за посиленням: Київський патрульний позивається до патрульних з Кропивницького. 
     
    Суддя по цій справі надала можливість журналістам Кропивницького переглянути відеодокази, які надала патрульні поліція. 
    На цих відеофайлах видно, як затриманий намагався втекти від патрульних, стверджуючи, що він не керував транспортом у стані алкогольного сп'яніння. Хоча факт такої поведінки могли підтвердити свідки. Затриманий також відмовлявся пред'явити правоохоронцям документи на машину та посвідчення водія. 
    У певний момент затриманий представився співробітником поліції міста Києва та вирішив втекти від патрульних і сховатися у під'їзді. Біля нього патрульні й затримали його. 
     
    На відео видно, як після затримання чоловік, вже в наручниках, намагався вирватися з машини патрульних. Проте його знову впіймали та затримали. Після чого затриманий почав стверджувати, що працівники патрульної поліції Кропивницького почали бити його по обличчю без причини. 
     
     
    Після того, як затриманого доставили до міського відділу поліції, він не соромився нецензурно й часто висловлюватися у бік поліцейських. 
    Повну картину подій того вечора можна відтворити по усім записам із відеокамер патрульних. Відеофайли були передані до суду у якості доказів.
     
    Аліна Кулик