У Кропивницькому недбалі господарі заморили голодом хаскі (ФОТО)

  • 21 лют. 2019 12:05
  • 3949
    • Новина У Кропивницькому недбалі господарі заморили голодом хаскі (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому невідомі майже довели до голодної смерті хаскі. Собаку у жахливому стані знайшов чоловік та звернувся до зоозахисників. Про це повідомляє у ФБ Організація захисту тварин БІМ
     
    У Кропивницькому невідомі майже довели до голодної смерті собаку породи хаскі. До зоозахисників з "БіМу" звернувся чоловік, якій розповів, що знайшли виснаженого непритомного чотирилапого.
     
    "Собаку привезли і залишили в клініці до нашого приїзду. Те, що ми побачили, що не піддається ніякій нормальної реакції. Підліток, місяців 7, вагою 7,7 кг! Люди! Це в якому концтаборі його тримали? Він повинен з його статурою важити 20 кг, не менше! А тут навіть восьми немає! Температура 33,2 - практично труп. Відразу стали відігрівати, гарячий укол, інші підтримувальні препарати, крапельниця. Трохи підняли температуру. Але він дуже слабкий. Якщо доживає до ранку, - це буде диво! Відразу перевірили на наявність клейма - немає. Завтра, якщо виживе, проскануємо чіп, хоча дуже сумніваємося, що він є", - йдеться в дописі "БІМу".
     
    У волонтерів склалося враження, що чотирилапого ніхто його не губив, а його замордували голодом.
     
     
    "Купили іграшку, а годувати забували. А коли вже зовсім погано стало, - винесли в посадку вмирати. Зуби зчесані, як у старого собаки, ікла зламані, ніби він весь час харчувався тільки кістками. До такого стану собака навіть на вулиці б не дійшла, він би все одно знайшов що поїсти. І це не за один тиждень сталося. У будь-якому випадку, якщо б він і загубився, його б хто-небудь де-небудь помітив би рано чи пізно. ніяких оголошень про пропажу такого собаки не було. Може ми і помиляємося, але більше схиляється до цієї версії", - зазначають зоозахисники, які назвали малюка Альошею.
     
    Допомогу на ліки та їжу для Альоші можна перераховувати на картку "Приватбанку" 4731 2191 0010 0704 керівника організації "БІМ" на ім'я Дорош Катерина Геннадіївна.
     
    Телефони для довідок: 050 686 00 92; 066 766 71 35