Кіровоградщина: У райцентрах пожежники отримали нове спорядження

  • 21 лют. 2019 13:40
  • 940
    • Новина Кіровоградщина: У райцентрах пожежники отримали нове спорядження Ранкове місто. Кропивницький
     
    Чотири підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області отримали нові апарати захисту органів зору та дихання
     
    Головна передумова успішного функціонування Служби порятунку, ефективного і безпечного для особового складу виконання завдань за призначенням – належний рівень матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних підрозділів. Це і більш сучасне бойове оснащення, і нова пожежно-рятувальна техніка, і бойовий одяг рятувальників, що відповідає прийнятим стандартам.
     
    Наразі активно оновлюється матеріально-технічні бази територіальних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Впродовж минулого та вже у поточному році пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградські області неодноразово отримували нове спорядження, різне технічне оснащення, комплекти одягу та нові бойові пожежно-рятувальні автомобілі.
     
     
    Нещодавно Управлінням ДСНС у Кіровоградській області були отримані від ДСНС України 32 нові апарати захисту органів зору та дихання типу «Dräger», 88 масок та 19 пар спеціальних чобіт. Нове оснащення відрізняються надійністю, простотою обслуговування та високою ергономічністю конструкції, що забезпечує ефективність роботи та зручність для газодимозахисників, яким доводиться працювати в складних умовах.
     
     20 лютого  заступники начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області полковники служби цивільного захисту Максим Крутінь та Вадим Янішевський передали нові комплекти рятувальникам 15-ї ДПРЧт Добровеличківки, 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка, 20-ї ДПРЧ м. Долинська, 30-ї ДПРЧ  Вільшанки.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області
     
     
    Нагадаємо: СБУ закликає  бути пильними під час виборів