Управління міграційної служби: Інформація про недійсність паперових паспортів з наступного року - фейк

  • 21 лют. 2019 10:46
  • 1322
    • Новина Управління міграційної служби: Інформація про недійсність паперових паспортів з наступного року - фейк Ранкове місто. Кропивницький
     
    Інформація про те, що з наступного року паперові паспорти громадянина України будуть недійсні – є фейком. Про це в коментарі кореспонденту видання «Утренний город» повідомила речниця Управління ДМС у Кіровоградській області Інна Захарова.
     
    - Це неправда. В законодавстві немає обмеження і процедура заміни на пластикові паспорти є не обов'язковою та здійснюється за бажанням. Ніякого терміну не визначено. Якщо людина, коли їй виповнилось 25 чи 45 років, протягом місяця не вклеїла нове фото, то в цьому випадку громадянин має в обов’язковому порядку замінити свій паспорт на ID-картку, - розповіла речниця Управління ДМС у Кіровоградській області Інна Захарова.
     
    В Фейсбуці кропивничани повідомляють, що чули про цю інформацію від близьких та цікавляться, чи справді необхідно замінити паспорт. 
     
    - У чоловіка на роботі ажіотаж з цього питання. Вирішила перевірити інформацію, - пише кропивничанка Вікторія.
     
    В коментарях під дописом жінки кілька користувачів соцмережі запевняють у правдивості цієї інформації, втім офіційно цю інформацію спростували.
     
     
     
    Нагадаємо: Як оформити перший паспорт?