ПриватБанк підписав угоду з ProZorro про добросовісну конкуренцію в публічних закупівлях

  • 18 лют. 2019 13:14
  • 838
    • Новина ПриватБанк підписав угоду з ProZorro про добросовісну конкуренцію в публічних закупівлях Ранкове місто. Кропивницький
     
    Перший державний майданчик для проведення держзакупівель Zakupivli24, що створений ПриватБанком, підписав угоду з ProZorro про добросовісну конкуренцію в публічних закупівлях. Як повідомили в банку, з метою вдосконалення роботи всіх електронних майданчиків публічних закупівель та для запобігання демпінгу ProZorro ініціювала підписання додаткової угоди з учасниками ринку. Документ містить перелік етичних норм та зобов’язань діяти чесно та відкрито, методами добросовісної конкуренції, уникати проявів корупції та порушень.
     
    - ПриватБанк завжди дотримувався норм ведення тендерів, тому одразу підтримав ініціативу ProZorro. Для нас це стало просто декларуванням звичного формату роботи, – наголосив керівник Zakupivli24 Артем Калашников. – Але для багатьох учасників ринку це стане мотивацією йти на компроміси та домовлятися заради руху вперед та змін на краще.
     
    Підписання цього документа важливе не тільки для залучення додаткових коштів, а й для протидії неетичній поведінці між майданчиками. Загалом документ підписали 14 провідних торгових майданчиків України.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області