Притула невдало пожартував зі співака з Кіровоградщини

  • 18 лют. 2019 12:03
  • 1114
    • Новина Притула невдало пожартував зі співака з Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Жарт Притули про халат співака з Кіровоградщини розлютив Мережу (ФОТО)
     
    Після другого півфіналу Нацвідбору на «Євробачення» Мережа вибухнула обуренням.
     
    Про це пише «Таблоїд».
     
    Ведучий Сергій Притула розізлив загал своїм жартом про конкурсанта KHAYAT, якого раніше побили у метро. «Якщо ви так одягаєтесь у метро, то не дивно, що вас побили!» – сказав Притула про червоний халат співака.
     
    Ця фраза викликала багато засудження та звинувачень у тому, що такі «жарти» неприпустимі.
     
    Одним із перших у мережі обурився журналіст «1+1» Дмитро Фурдак у Facebook: «Вважаю, Сергій Притула має вибачитися за своє відкрите виправдання і незасудження насильства щодо людей, “які виглядають не так, як усі”. Ведучий національного відбору на “Євробачення” висловився ницо, як гопнік: (звертаючись до учасника Хайята, який на сцені стояв у червоному плащі):
     
    – Якщо ви так одягаєтесь у метро, то не дивно, що вас побили!
     
    Це неприпустимо!»
     
    «Притула зі своєю самооцінкою головного альфа-самця українського телебачення вже не вперше веде себе дуже по-хамськи, хоча багато кому подобається, діло смаку, і на бидло люди ведуться…» – пишуть коментатори.
     
    «Притула в цьому році перегинає палицю зі своїм злим гумором. Який зовсім не смішний», – зазначають у Мережі.
     
    Сам Сергій Притула у відповідь Дмитру Фурдаку записав відеокоментар, у якому й не подумав вибачатися. «Дмитре, ви працюєте на каналі, на якому дуже постібалися з Зіанджі. Не пам’ятаю, щоби ви вимагали зі свого керівництва вибачитися. Це по-перше. По-друге, я тут подивився ваші профілі, ви такі всі сладєнькі зібралися, між собою там цвіркотіть, чого ж ви мене тегаєте?”» – сказав він.
     
    За результатами другого півфіналу Національного відбору на «Євробачення», що відбувся 16 лютого в Києві, до фіналу потрапили KAZKA, ANNA MARIA та Freedom Jazz.
     
    Уродженець Знам’янки Андрій Хайaт (KHAYAT) до фіналу не пройшов.
     
    Нагадаємо, KHAYAT жорстоко побили в київському метро. За словами співака, ніхто з пасажирів не намагався їм допомогти, незважаючи на те, що у вагоні перебували чоловіки у формі Нацгвардії.
     
     
    Читайте також: Що подарували художньому музею на 25-річчя? (ФОТО)