На Кіровоградщині переселенка стала головним економістом підприємства

  • 15 лют. 2019 14:07
  • 2245
    • Новина На Кіровоградщині переселенка стала головним економістом підприємства Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Світловодську, за сприяння служби зайнятості, переселенка стала головним економістом підприємства Установлення та монтаж машин і устатковання.
     
    Робота є для тих, хто її шукає. У ці слова повірила Наталія В., яка внаслідок збройного конфлікту, що проходить на її рідній землі – Донецькій області, змушена була переїжджати. Своїм прихистком та новим місцем перебування жінка обрала Світловодськ.
     
    Маючи вищу освіту за професією «Економіст», але не встигнувши напрацювати досвід роботи за здобутою професією, Наталія В. мала чимале бажання працювати у економічній сфері.
     
    - Я вирішила не втрачати час на самостійні пошуки роботи, адже хотіла працювати за фахом, отримувати гарну та офіційну заробітну плату. Тож відразу звернулася за допомогою у пошуку роботи до служби зайнятості, – розповіла Наталія.
     
    Переселенці з Донеччини фахівці Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості запропонували пройти стажування безпосередньо на робочому місці за здобутою професією у ТОВ «Спецмонтажсервіс ПЛЮС», на що жінка одразу ж погодилась. 
    Слід зазначити, що для шукача роботи, який не має достатніх професійних навичок або досвіду роботи, стажування безпосередньо на робочому місці є одним із найбільш дієвих шляхів підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. 
     
    Під час стажування Наталія, під керівництвом відповідальної особи, ознайомилась з особливостями праці саме на цьому робочому місці, кваліфікаційними вимогами до працівника, посадовою інструкцією, відповідним сучасним законодавством та ін. Жінка зарекомендувала себе як фахова, сумлінна працівниця, відтак була успішно працевлаштована.
     
    У свою чергу роботодавець дуже задоволений новою працівницею і довірив їй одну із найскладніших ділянок роботи – посаду головного економіста. 
     
     
    Н. Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями фахівці Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості