Безробітним Кіровоградщини пропонують опанувати «солодку» професію

  • 15 лют. 2019 12:36
  • 1906
    • Новина Безробітним Кіровоградщини пропонують опанувати «солодку» професію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кондитерська справа – це не так легко, як здається на перший погляд. За всією цією красою стоїть щоденна монотонна праця.
     
    Кондитер – це та професія, майстри якої створюють свято у вирі буденності, передають барви природи та свою творчу фантазію у смачному солодкому диві. Небагато знайдеться людей, котрі відмовилися б від витворів умілих рук професіонала. Творчість кондитера здатна задовольнити не лише гастрономічні, а й естетичні та культурні смаки сучасної людини.   
         
    Для тих, хто прагне осягнути кондитерське мистецтво «з нуля», Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби пропонує вам опанувати цю професію і стати професіоналом своєї справи. Навчання розпочинається 22 лютого та триватиме 6,0 місяців. 
     
    У процесі навчання Ви дізнаєтесь усі тонкощі кондитерського мистецтва, включно з дрібницями, які можуть вплинути на якість: від замішування тіста, кремів, конфі і мармеладу, правильного температурного режиму при випічці і зберіганні, до якісної презентації виробів. Крім того, Вас навчать правилам користування обладнанням та інвентарем, і санітарно-гігієнічні нормам при роботі з солодким.
     
    Випускники стають не тільки висококваліфікованими фахівцями з кондитерського мистецтва, а й мають можливість у подальшому відкрити власний солодкий бізнес.  Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості