ЦВК зареєструвала 90 офіційних спостерігачів на виборах Президента

  • 14 лют. 2019 18:09
  • 1417
    • Новина ЦВК зареєструвала 90 офіційних спостерігачів на виборах Президента Ранкове місто. Кропивницький
     
    13 лютого відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук. Про це повідомляє сайт ЦВК
     
     
    Комісія зареєструвала довірених осіб 2 кандидатів на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі:
     
    Стретовича В.М., Тарана А.В. – кандидата на пост Президента України Смешка І.П.;
     
    Панчишина Р.І., Климович Г.І. – кандидата на пост Президента України Безсмертного Р.П.
     
    Зареєстровано довірену особу кандидата на пост Президента України Наливайченка В.О. на чергових виборах Президента України Йовенка В.О. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі та його довірених осіб в 11 територіальних виборчих округах.
     
    Також зареєстровано довірених осіб кандидата на пост Президента України Габера М.О. на чергових виборах Президента України Самофалову Н.П., Леонтьєву Л.В. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі та його довірених осіб у восьми територіальних виборчих округах.
     
    Комісія зареєструвала довірених осіб кандидата на пост Президента України Кошулинського Р.В. у 19 територіальних виборчих округах.
     
    Окрім того, Комісія скасувала реєстрацію довіреної особи кандидата на пост Президента України Вілкула О.Ю. в ТВО № 156 та зареєструвала замість неї іншу.
     
    Розглянувши відповідне звернення, Комісія зареєструвала 90 офіційних спостерігачів від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі на чергових виборах Президента України.
     
    Таким чином, станом на 13 лютого 2019 року Комісія зареєструвала 226 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземної держави на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.
     
    Відділ взаємодії із засобами масової інформації
    Секретаріату Центральної виборчої комісії
     
    Нагадаємо: ЦВК збільшила видатки на вибори Президента майже на десять мільйонів гривень