Менеджер, інженер-конструктор, водій: які вакансії пропонували олександрійцям під час ярмарку вакансій?

  • 14 лют. 2019 19:08
  • 1979
    • Новина Менеджер, інженер-конструктор, водій: які вакансії пропонували олександрійцям під час ярмарку вакансій? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Менеджер, інженер-конструктор, водій: які вакансії пропонували олександрійцям під час ярмарку вакансій?
     
    Учора, 13 лютого, в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості пройшов багатогалузевий ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості.
     
    До уваги шукачів роботи представлено понад 70 актуальних вакансій. Це вакансії менеджера, інженера-конструктора, водіїв слюсарів із складання металевих конструкцій, електромонтерів, дорожніх робітників та ін. Про потребу в працівниках заявили представники як промисловості (ТОВ ЗПТУ «ВІРА-СЕРВІС ІНТЕРМАШ», Філія «Олександрійська ДЕД» ДП «Кіровоградський облавтодор»), так і в сільському господарстві (ТОВ «Украгроком»).
     
    У заході узяли участь фахівці Олександрійського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги. Понад 10 осіб отримали відповіді на свої запитання та юридичні консультації.
     
    За попередніми даними, близько 10 осіб запрошені на співбесіду до роботодавців для вирішення питання працевлаштування або стажування на робочому місці.
     
    Олена Дмитрієнко,
    провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями 
    Олександрійського міськрайонного центру зайнятості