Кіровоградська область: За добу під час пожежі загинули дві людини (ФОТО)

  • 12 лют. 2019 12:33
  • 1895
    • Новина Кіровоградська область: За добу під час пожежі загинули дві людини (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби ліквідували п’ять пожеж різного характеру у житловому секторі, під час яких загинуло дві особи. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону 5 разів залучались на гасіння займань у житловому секторі.
     
    Так, 11 лютого о 08:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Сидоренка у Олександрії. Як з’ясувалось, горіло сміття у будівлі, яка не експлуатується. Травмованих та загиблих немає. Силами рятувальників 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії о 08:44 пожежу локалізували та о 08:49 – ліквідували. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу та три машини.
     
     
    О 10:41 стало відомо про пожежу на вулиці Сагайдачного у Світловодську. Там горіла покрівля та домашні речі у господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Травмованих та загиблих немає. О 10:49 займання локалізували та о 11:35 – ліквідували. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та дві машини 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Світловодська.
     
    Наступне займання виникло о 14:30 на вулиці Хутірській у Олександрівці. Після прибуття на місце виклику пожежно-рятувального підрозділу стало відомо, що горять домашні речі у кімнаті приватного житлового будинку. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка. О 15:23 пожежу  локалізували та о 15:33 – ліквідували. В гасінні брали участь 4 чоловіка особового складу, одна машина 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини Олександрівки та місцева пожежна команда села Бірки. Причини пожежі, обставини та особа загиблого наразі встановлюються.
     
     
    Ще одна пожежа сталась на вулиці Ревівській у Світловодську о 22:30. Там зайнялось 25 м2 покрівлі та домашніх речей у літній кухні. На місці пожежі знайшли тіло загиблого громадянина 1973 р.н. О 23:10 займання локалізували та о 02:55 – ліквідували. Приборкували пожежу вісім чоловік особового складу та дві машини 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Світловодська. Причини та обставини смерті встановлюються.
     
     
    Крім того за 10 хвилин до півночі надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Лісова у Новоукраїнці. Як з’ясувалось, на території приватного обійстя горів автомобіль «Mercedes Benz 208». Травмованих та загиблих немає. Рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новоукраїнки протягом 40 хвилин займання приборкали.
     
     
    Причини усіх пожеж наразі встановлюють фахівці.