«Екостайл» Кропивницького: «Ми були не готові до таких снігопадів»

  • 12 лют. 2019 09:48
  • 841
    • Новина «Екостайл» Кропивницького: «Ми були не готові до таких снігопадів» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 12 лютого, представники ТОВ «Екостайл» пояснили на прес-конференції, чому під час зимового періоду сміття вивозилося не систематично.
     
    Як повідомила представниця «Екостайлу» Анна Скічко, підприємство має 6 сміттєвозів та 2 вантажних автомобілі марки «ЗІЛ» для важкодоступних вулиць та провулків. Окрім цього  було заключено договір із комунальним підприємством «Універсал-2005».
     
    - Цієї техніки повністю вистачає для задоволення потреб населення міста. Проблемою під час снігопадів – були припарковані авто, які не давали можливості проїхати до сміттєвих майданчиків. Ми розуміємо, що були не готові до таки снігопадів. Ми сприймаємо всю критику та оплатимо усі штрафи. Це перша зима, яка за роки роботи паралізувала нас, - говорить Анна Скічко.
     
    Вирішувати проблему підприємство збирається шляхом створення зимових графіків. Нові маршрути будуть втілюватися в життя з урахуванням вже отриманого цьогоріч досвіду. Робота з населенням буде проводитися вже влітку, щоб населення Кропивницького знало, куди виносити сміття під час снігопадів.
     
    Нагадаємо: ТОВ «Екостайл» має два тижні для вивезення побутових відходів з території Кропивницького