Кропивницький: Десятирічний школяр постраждав від собак

  • 11 лют. 2019 10:07
  • 1710
    • Новина Кропивницький: Десятирічний школяр постраждав від собак Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому по проспекту Університетському зграя собак напала на 10-річного хлопчика. Про це повідомляє медіапортал DOZOR .
     
    За словами мами, подія сталася вранці, коли дитина йшла до школи. З боку гіпермаркету «Епіцентр» до хлопчика вибігла зграя собак.
     
    - Коли до дитини підбігли собаки, він зупинився. Ми так його навчили, не тікати. Але дві з них вчепилися за ліву ногу. В результаті дитина отримала укуси ноги. Охоронець приміщення, яке знаходилося поруч, відігнав тварин та обробив рану. Син дійшов до школи, але для нього ця подія була шокованою, тому він потрапив додому. Ми поїхали до дитячої обласної лікарні, нам також обробили рану. Медики порадили стежити за собакою, але ж це неможливо зробити, - розповіла  мама потерпілого Вікторія Цима.
     
    Жінка розповідає - протягом кількох днів вони шукали місце, де можна отримати вакцину від сказу безкоштовно. Врешті-решт, через чотири дні після пригоди дитина отримала необхідну вакцину в травмпункті.  Зараз хлопчик щодня їздить до лікарні для того, щоб слідкувати за раною та робити перев’язки.
     
    «Знаю, що на мою однокласницю також напали собаки на вулиці Попова. Невже не можна нічого зробити? Відловити цих собак, наприклад? У міську раду на «гарячу лінію» я торік телефонувала десь шість разів, говорила про цю ж проблему. Але, на жаль, реакції ніякої не отримала», - обурюється Вікторія Цима. 
     
    ФОТО умовне