На Кіровоградщині правоохоронці припинили діяльність підпільної автозаправної станції (ФОТО)

  • 9 лют. 2019 09:39
  • 2489
    • Новина На Кіровоградщині правоохоронці припинили діяльність підпільної автозаправної станції (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники Олександрівського відділення поліції за процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури викрили у вчиненні кримінального правопорушення 46-річного жителя селища Олександрівка. 
     
    У ході розслідування було встановлено, що чоловік налагодив діяльність із оптової та роздрібної торгівлі нафтопродуктами на території приватного домоволодіння, розташованого у зоні житлової забудови. Своїми діями громадянин поставив під загрозу життя та здоров’я власної родини та мешканців сусідніх будинків. 
     
    Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання особи знайшлио близько 2 тонн нафтопродуктів, ємності для їх зберігання та автозаправне обладнання. 
     
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 273 (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах) Кримінального кодексу України, триває. 
    Особі загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.
     
    Олександрівське відділення
    Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області