Журналістка з Кропивницького отримала Подяку від Прем'єр-міністра

  • 8 лют. 2019 11:31
  • 1086
    • Новина Журналістка з Кропивницького отримала Подяку від Прем'єр-міністра Ранкове місто. Кропивницький
     
    Перший цього року захід, організований Кіровоградським РВ АМУ розпочався із урочистого моменту. У присутності представників громад - членів АМУ Виконавчий директор Кіровоградського РВ АМУ Валентина Ільюшкіна передала Подяку Прем’єр-міністра України за сумлінну працю та високий професіоналізм консультанту з питань комунікації Офісу реформ регіонального відділення Асоціації міст України Валентині Остапчук.
     
    З 2016 року Валентина Остапчук співпрацює з Асоціацію міст України, активно висвітлюючи процес децентралізації, успішні практики та проблемні питання, пов’язані із діяльністю органів місцевого самоврядування Кіровоградщини. 
     
    - Вперше саме слово «децентралізація» я почула 4 роки тому в якості ініціативи, а долучившись до її реалізації, довелось багато чому вчитись і багато що було вперше. Сьогодні реформа - це реальність, це громади і люди, які беруть на себе відповідальність і творять зміни у найменших населених пунктах. Я переконана, що зміни в країні починаються зі зміни життя якості кожного її мешканця. 
     
    Ця відзнака  додає розуміння того, що моя робота високо оцінена. Одночасно я хочу зауважити, що я б сьогодні не тримала в руках цю Подяку, аби не командна робота усіх консультантів Офісу Реформ, Кіровоградського РВ АМУ, фахівців, які працюють сьогодні в органах місцевого самоврядування та колег-журналістів, - зазначила Валентина Остапчук.