Небезпечні забави: останні місяці двох хлопців вразило струмом на потягах. Одного лікують, інший - помер

  • 7 лют. 2019 20:00
  • 3497
    • Новина Небезпечні забави: останні місяці двох хлопців вразило струмом на потягах. Одного лікують, інший - помер Ранкове місто. Кропивницький
     
    Небезпечні забави: останні місяці двох хлопців вразило струмом на потягах
     
      
    Забави на залізниці є вкрай небезпечними. На жаль, про це не знали двоє малолітніх жителів Кіровоградщини. В листопаді неподалік залізничного вокзалу у місті Помічній 10-річний Максим Зборовський вирішив зробити селфі з потяга. 
     
    Залізши на вагон, був уражений струмом контактної мережі. Він отримав опіки 75% шкіри та потребував переливання крові. Тривалий час лікарі боролися за життя хлопчика, але врятувати його не вдалося. Він помер.
     
    — Максим помер близько двох місяців тому, — повідомив міський голова Помічної Микола Антошик.
     
    А вже 27 січня від небезпечної забави травмувався кропивницький хлопчик. Дитина 2004 року народження була так само уражена струмом, залізши на вагон вантажного потягу. Бійці ДСНС зняли його з вагону та передали медикам. За їхньою інформацією, хлопець отримав тяжкі опіки та наразі перебуває в опіковому відділенні.
     
    — Він у свідомості. Харчується добре. На запитання відповідає адекватно. Перев’язки ми йому проводимо під наркозом. Хлопець отримав критичні опіки. Постраждало 50% поверхні тіла. Біля нього поруч мама, — розповіла завідувачка опікового відділення Кіровоградської обласної лікарні Наталія Корчака.
    Щоб уникнути подібних випадків у майбутньому, радимо батькам поспілкуватися зі своїми дітьми. Поясніть їм, що гратися на залізниці небезпечно і наслідки можуть бути несумісними з життям.
     
    Дмитро Семенюк   
     
    Нагадаємо: На залізничному вокзалі підлітка вразило струмом (ФОТО)
     
    Читайте також: Що сталося з хлопчиком, якого вразило струмом у Помічній