Багатодітна мати хоче покарання для лікарів, через яких її дитина отримала інвалідність

  • 7 лют. 2019 11:26
  • 1210
    • Новина Багатодітна мати хоче покарання для лікарів, через яких її дитина отримала інвалідність Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 7 лютого, на сесії міської ради Кропивницького керівник Кіровоградської місцевої прокуратури Дмитро Прокопчук прозвітував про результати діяльності прокуратури на території міста протягом ІІ півріччя 2018 року.
     
    Після звіту до прокурора звернувся депутат міської ради Сергій Капітонов від ВО «Свобода» з проханням роз’яснити про хід справи родини Лісоволенко, яка проживає на окрузі депутата.
     
    - Це багатодітна  родина. У 2016 році через некваліфіковані дії медичного персоналу одна дитина з цієї сім’ї отримала інвалідність. Цій родині допомагають усі: і міський голова, і я. Матір хлопчика звернулася у 2017 році до прокуратури, щоб розібратися з цим питанням. Минуло два роки, і по сьогоднішній день жодних дій виконано не було, - говорить Сергій Капітонов.
     
    За словами депутата, ні поліція, ні прокуратура не проводили жодних слідчих дій та не надають ніякої інформації. Сама жінка перебуває зараз у тяжкому стані, вона має дуже серйозне захворювання. Сергій Капітонов попросив керівника місцевої прокуратури Дмитра Прокопчука взяти це питання на особистий контроль та розібратися у цій справі.
     
    Аліна Кулик
     
     
    Кропивницький: Депутат з трибуни подякував поліцейським, які врятували життя з дитини
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому зменшилася кількість умисних убивств майже втричі