У Кропивницькому презентуватимуть "Безкоштовну юридичну допомогу" для середнього та малого бізнесу

  • 6 лют. 2019 20:25
  • 2141
    • Новина У Кропивницькому презентуватимуть «Безкоштовну юридичну допомогу» для середнього та малого бізнесу Ранкове місто. Кропивницький

     

    У середу, 13 лютого, о  10.30 у ресторані «Зірка» відбудеться прес-конференція «Безкоштовна юридична допомога на відстані одного кліку», під час якої громадська організація «Юридична клініка для малого та середнього бізнесу», головою якої є  Максим Березкін, презентує нову соціальну онлайн платформу, спрямовану на захист підприємців Кіровоградщини від тиску правоохоронних та контролюючих органів. «Ця платформа була створена для захисту малого та середнього бізнесу, який не може утримувати штат юристів, і який через економічні негаразди в країні, можливо, відчуває фінансові труднощі» - зазначив він.

    За словами Березкіна, новий проект було створено для того, щоб простий підприємець мав можливість 24 години на добу, 7 днів на тиждень звернутися по кваліфіковану правову допомогу на абсолютно безкоштовній основі.

    Юридична клініка для малого та середнього бізнесу – це неприбуткова громадська організація, основна мета якої надання безоплатної юридичної допомоги у сфері цивільного, господарського, трудового, податкового, земельного та кримінального права.

    Мета юридичної клініки – сприяння правовій обізнаності підприємців, в тому числі і у питаннях податкової політики та митної справи, консультаційна допомога для належного захисту їхніх законних прав та інтересів.

    Робота платформи надзвичайно зручна: будь-який підприємець може з легкістю  зареєструватися на сайті www.lawmsb.com.ua, заповнити анкету та поставити питання, що потребує роз’яснення адвоката. Після отримання відповіді підприємець або закриває питання, або робить необхідні уточнення у адвокатів-волонтерів.

    Отримати додаткову інформацію щодо роботи ЮК можна на сайті:www.lawmsb.com.ua

    13 лютого 2019 року о 10:30, м. Кропивницький, вул. Гагаріна, 1а, ресторан «Зірка»

    Акредитація на захід за телефоном: 066-838-41-39 (Ірина) або на сторінці Юридична клініка для малого та середньогобізнесу у Facebook.