Є підозра, що один з полонених моряків захворів гепатитом

  • 6 лют. 2019 12:36
  • 865
    • Новина Є підозра, що один з полонених моряків захворів гепатитом Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наймолодшого українського моряка у російському СІЗО могли заразити гепатитом, про це повідомляє УНІАН
     
    Наймолодшого українського моряка у російському СІЗО могли заразити гепатитом - адвокат. Якщо Ейдер захворів на гепатит не у в’язниці, то до тюремних лікарів є питання, наприклад, чому раніше про хворобу ніде не вказувалось, чому лікарі не виявляли хворобу.
     
    Наймолодшого українського військового моряка Андрія Ейдера у російській в’язниці могли заразити гепатитом. Про це заявив адвокат Микола Полозов з посиланням на інформацію захисниці Ейдера Олександри Маркової.
     
    "Є серйозні підозри, що пораненого військовополоненого Андрія Ейдера заразили в медсанчастині СІЗО "Матроська тиша" гепатитом В. Якщо аналізи підтвердяться, то це зовсім щось позамежне", - написав він. "Офіційне підтвердження цьому буде лише на початку наступного тижня, коли я особисто побачу епікриз, який все-таки видали Андрію при переведенні з "Матроської тиші" до "Лефортова", - зазначила Маркова. Вона наголосила, що якщо Ейдер захворів на гепатит не у в’язниці, то до тюремних лікарів є питання, наприклад, чому раніше про хворобу ніде не вказувалось, чому лікарі не виявляли хворобу. - написала Маркова.
     
    Нагадаємо: Доля полонених моряків: Українські консули відвідали  поранених хлопців Ейдера і Артеменка
     
    У полоненого моряка з Кіровоградщини від отриманих сколкових поранень болять очі