"Укрзалізниця" зменшить кількість провідників у потягах

  • 6 лют. 2019 10:20
  • 825
    • Новина «Укрзалізниця» зменшить кількість провідників у потягах Ранкове місто. Кропивницький
     
    "Укрзалізниця" має намір провести експеримент, в ході якого в деяких пасажирських поїздах далекого прямування кількість провідників буде зменшено з розрахунку два провідника на два вагона.
     
    Про це повідомляє «Прямий» канал з посиланням на Центр транспортних стратегій.
     
    Як уточнили в УЗ, на даний момент на два вагона доводиться три провідника.
     
    Експеримент щодо зменшення кількості співробітників буде проведено на поїздах з мінімальною кількістю зупинок і максимальною швидкістю.
     
    "Проведення експерименту заплановано в першому півріччі 2019 року. Він не передбачає скорочення кількості провідників. У ході проведення експерименту будуть задіяні нові пасажирські вагони або вагони, які пройшли капітально-відновлювальний ремонт", - йдеться в повідомленні УЗ.
     
    Даний експеримент спрямований на зменшення витрат "Укрзалізниці" на обслуговування пасажирів. При цьому в компанії відзначають, що якість обслуговування не постраждає.
     
    "Крім того, в ході експерименту буде проведено аналіз функцій провідників з можливим подальшим їх переглядом. Даний підхід до обслуговування пасажирів апробували залізниці інших держав. Зокрема, Білорусь вже тривалий час застосовує норми обслуговування два провідника на два вагона", - відзначили в держкомпанії.