Як працює «Сусідська варта» у Кропивницькому?

  • 6 лют. 2019 09:40
  • 1579
    • Новина Як працює «Сусідська варта» у Кропивницькому? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські поглиблюють взаємодію з громадою у рамках проекту «Сусідська варта», про це повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Голова об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Злагода-люкс» Вікторія Есмер сьогодні отримала від керівництва поліції міста Кропивницького табличку з написом «Тут діє сусідська варта».
     
    Представники цього ОСББ одні з перших встановили камери відеоспостереження, обладнали приміщення загального користування домофонами та прилеглу до будинків територію належним освітленням, що є профілактичними заходами у боротьбі зі злочинністю. Учасники проекту проводять зустрічі з поліцейськими, обговорюють проблемні питання та шляхи їх вирішення.
     
     
    - Спільний проект поліції та мешканців міста – «Сусідська варта» діє короткий час, однак є реальним інструментом для підвищення довіри населення шляхом взаємодії поліції і громади при вирішенні територіальних проблем, пов’язаних із правопорядком та безпекою. Таке партнерство дуже часто допомагає у попередженні скоєння злочинів, а також у їхньому оперативному розкритті, - наголосив начальник підрозділу Дмитро Авдієнко.
     
    Нагадаємо, в обласному центрі завдяки спільному оперативному реагуванню громадян та поліцейських затримано грабіжника.
     
     
    Нагадаємо:  Вандали понівечили новий в’їзний знак в селище Петрове