Банда розбійників обікрала громадян на мільйон гривень

  • 5 лют. 2019 12:38
  • 1960
    • Новина Банда розбійників обікрала громадян на мільйон гривень Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські затримали учасників злочинної групи, яких підозрюють у скоєнні крадіжок в особливо великих розмірах.
     
    Нині доведено причетність осіб до шести епізодів злочинної діяльності. Суму завданих злочинами збитків потерпілі обраховують більше ніж на мільйон гривень.
     
    Працівниками управління стратегічних розслідувань поліції області спільно з працівниками сектору карного розшуку Благовіщенського відділення поліції викрито групу осіб, віком від 30 до 38 років, неодноразово судимих за скоєння особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивств та розбійних нападів, за підозрою у вчиненні квартирних крадіжок у великих розмірах.
     
     
    - За даними поліції, злочинці проникали до помешкань громадян шляхом віджиму пластикових вікон і злому серцевин замків. У подальшому викрадали гроші, ювелірні вироби та мобільні телефони.
    Під час санкціонованих обшуків у підозрюваних вилучили частину речових доказів: золоті вироби, мобільні телефони, металеві ломи, а також транспортний засіб, який використовувався під час скоєння злочинів, - розповів т.в.о. начальника управління стратегічних розслідувань поліції Кіровоградської області Олександр Демченко.
     
    За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Особам оголошено про підозру та затримали в порядку статті 208 КПК України. Відносно них суд обрав запобіжний захід – арешт строком на 60 діб. Розслідування триває.
     
    Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому заарештували підозрюваного у вбивстві чоловіка на Кущівці