Кропивницькі патрульні затримали чоловіків, які зберігали наркотики

  • 4 лют. 2019 16:36
  • 1761
    • Новина Кропивницькі патрульні затримали чоловіків, які зберігали наркотики Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наркотичні речовини виявляли патрульні у мешканців Кіровоградщини цими вихідними. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    У вечірній час патрульні поліцейські отримали повідомлення про побиття чоловіком його цивільній дружині. Подія сталася близько 21-ї години на вулиці Чернишевського.
     
    На місці інспектори виявили жінку, яка потребувала медичної допомоги. Потім її забрала швидка. Її 26-річного раніше судимого співмешканця чекала зустріч зі слідчими.
    До того ж при поверхневій перевірці патрульні знайшли у нього пакет з подрібненою рослиною зеленого кольору та пристрій для куріння.
     
    Днем раніше під час патрулювання поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який своєю поведінкою викликав підозру. Подія сталася на вулиці Тараса Карпи близько 13-ї години на території недобудови.
     
     
    При поверхневій перевірці ТОРівці виявили у нього скляну колбу з трьома пакетиками, що містили порошкоподібну речовину, ймовірно, наркотичну. 42-річний мешканець Кіровоградщини зізнався, що вміст пакетів має незаконне походження.
     
    На місце події патрульні викликали слідчих.
     
    Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині затримали крадія кабелю