90 тисяч пенсіонерів Кіровоградщини обрали ПриватБанк

  • 4 лют. 2019 13:39
  • 1176
    • Новина 90 тисяч пенсіонерів Кіровоградщини обрали ПриватБанк Ранкове місто. Кропивницький
     
    Понад 90 тисяч осіб поважного віку, які проживають на Кіровоградщині, обрали ПриватБанк своїм та довірили найдорожче - свої пенсії.
     
    Як свідчить статистика, станом на 01.01.2019 року більше 160 тисяч пенсіонерів Кіровоградщини отримують пенсії на банківські картки через 22 банківські установи. Та найбільша кількість пенсіонерів регіону - понад 56% - користуються послугами саме ПриватБанку, і цьому факту є логічне пояснення.
     
    Найрозгалуженіша мережа відділень, банкоматів та терміналів надає змогу отримати банківські послуги у кожному дворі, що надзвичайно важливо для людей поважного віку.
     
    Лише у ПриватБанку:   
     
       *безкоштовний* *миттєвий* випуск та обслуговування пенсійних карток
       
       пенсiя вчасно та без черги в касі будь-якого відділення ПриватБанку
       
       зняття готiвки у банкоматах усіх банків на території України - *без
       комісії*
       
       зарахування 7% річних на залишок власних коштів
       
       оплата комунальних послуг - *без комісії*   
     
       *безкоштовне *навчання і користування Інтернет- банком Приват24
       
       *безкоштовний *виклик співробітника і доставка карт за місцем проживання
       
       можливість отримання картки і пенсії за дорученням (отримати можна у сільській раді)
       
       картки ПриватБанку приймають у всіх магазинах, навіть у найвіддаленіших селах області
     
    Лише з картками ПриватБанку можна купувати будь-які товари зі знижками до 20%, отримуючи бонуси у 1264 магазинах області. Крім того, тільки картки ПриватБанку надають змогу придбати товар сьогодні, а оплачувати - частинами до 24 місяців у майже 700 магазинах регіону.
     
    З 1994 року щорічно ПриватБанк виправдовує довіру своїх клієнтів та обирається конкурсною комісією Пенсійного фонду України по відбору банків уповноваженим обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги.
     
    ПриватБанк націлений зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим. До послуг клієнтів спрощена процедура оформлення пенсійної картки. Усі формальності – оформлення документів, передача їх до Пенсійного фонду і т. д. - виконують банкіри. Клієнту потрібно прийти до відділення лише один раз, щоб забрати банківську картку та підписати договір. Наразі працівники ПриватБанку можуть здійснювати доставку пенсійних карток додому тим клієнтам, які обмежені в пересуванні. До речі, можна випустити і безкоштовну додаткову карту за дорученням, яке можна отримати у сільраді.
     
    ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують більше 3,5 мільйонів українських пенсіонерів.
     
    ОТРИМУВАТИ ПЕНСІЮ НА БАНКІВСЬКУ КАРТКУ - І ЗРУЧНО, І ШВИДКО!
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області