Кропивницький: Невідомі жорстоко побили молодого поета Дениса Бірзула. Хлопець в лікарні

  • 4 лют. 2019 12:50
  • 5525
    • Новина Кропивницький: Невідомі жорстоко побили молодого поета Дениса Бірзула. Хлопець в лікарні Ранкове місто. Кропивницький
     
    В суботу близько 18-ї години невідомі побили кропивницького поета Дениса Бірзула та його друзів. Зараз хлопець перебуває в лікарні. Про це кореспонденту «Первой городской» повідомила мама хлопця Наталя Бірзул.
     
    - В суботу мою дитину жорстоко побили. За словами Дениса, їх було близько 15 чоловік. Він з друзями вийшов з піцерії та сіли на лавочку біля «пантер» перекусити. До них підійшло двоє нетверезих молодиків і почали чіплятися. Хлопці порадили їм йти своєю дорогою та не чіпати їх. Один з нетверезих вдарив друга Дениса і зламав йому руку. Після цього нападники зателефонували своїй компанії. Туди прийшло близько 13-ти чоловік. Вони почали бити мою дитину по голові та обличчі, - розповіла Наталя Бірзул.
     
    Як зазначила мати постраждалого, хлопця забрала "швидка". Після інциденту молодики почали погрожувати його друзям розправою за те, що постраждалі звернулися до поліції.
     
     
    - Казали, що знають де розташований військовий будинок і влаштовують облаву на хлопців за те, що вони звернулися до поліції, - додала Наталія Бірзул.
     
     
    В поліції розпочато кримінальне провадження, та за цим фактом триває слідство.
     
     
    - До поліції телефоном звернулася місцева жителька. Вона заявила, що її син та четверо неповнолітніх мали конфлікт з групою невідомих осіб, внаслідок чого її син отримав тілесні ушкодження. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч2 ст 125 ККУ. Обставини пригоди з’ясовуються, - повідомила речниця ГУНП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.
     
     
    ДОВІДКА: 2017 року Денис Бiрзул презентувaв влaсну збiрку вiршiв «Якби в мене були крилa». Знaчну чaстину збiрки Денисa склaдaють вiршi про АТО. Увесь тирaж, 1000  примiрникiв, вiдпрaвився в госпiтaль i нa передову - Мaр’ївку тa Aвдiївку для бійців АТО.
     
    Дмитро Семенюк
     
     
    Нагадаємо: Юний кропивничанин підтримує солдатів поетичним словом - «Якби у мене були крила»