У Бобринецькому районі під час пожежі загинув 55-річний чоловік

  • 3 лют. 2019 10:05
  • 1193
    • Новина У Бобринецькому районі під час пожежі загинув 55-річний чоловік Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській області вогнеборці приборкали дві пожежі у житловому секторі.
     
    Протягом доби 1 лютого пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини двічі залучались на гасіння займань у приватному житловому секторі.
     
    Так, о 06:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Свободи в Голованівську. Як з’ясувалось, там горіло 3 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Травмованих чи загиблих не виявлено. 
     
    Силами вогнеборців о 07:21 пожежу локалізували та о 07:45 – ліквідували. До гасіння залучались 4 чоловіка особового складу, одна машина 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Голованівська та місцева пожежна команда села Клинове.
     
     
    Увечері о 17:02 виникла пожежа на вулиці Соборній у селі Кетрисанівка Бобринецького району. Зайнялися домашні речі та внутрішнього облицювання стін в одній із кімнат приватного житлового будинку.
    Під час пожежі господар будинку 1964 р.н. отримав серйозні травми та помер у кареті швидкої допомоги по дорозі до районної лікарні. 
    Пожежу  локалізували о 17:47 та о 18:14 – ліквідували. До гасіння залучались чотири чоловіка особового складу та  машина 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини Бобринця.
     
    Причини обох пожеж наразі встановлюються.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області