Резонансні і кримінальні події, що сталися у Кропивницькому на минулому тижні (ФОТО)

  • 3 лют. 2019 09:34
  • 1555
    • Новина Резонансні і кримінальні події, що сталися у Кропивницькому на минулому тижні (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницьких пасажирів перевозять "безколісні" маршрутки (ФОТО, ВІДЕО)
     
    У Кропивницькому у маршрутки під час руху відпали два колеса і ледь не спричинили аварію. Про це пише сайт Depo.Кропивницький
     
    Це стало "доброю" традицією в обласному центрі: "Пасажири бігли від неї, начебто розуміючи, що вона зараз вибухне ...", - розповів про подію очевидець
     
    Про це у ФБ  повідомив кропивничанин Олег Лунгул та надіслав фото.
     
    Олег розповів, що біля 10:30 на вулиці Вокзальній неподалік міського відділу поліції під час руху в маршрутному таксі №6 відпали два колеса та покотилися на зустрічну смугу прямо під його автівку. Чоловік зазначив, що ледь справився із керуванням та дивом не сталося аварії.
     
    Подібні випадки вже стали "хронічними" для маршрутних таксі Кропивницького. "Це стало "доброю" традицією втрачати колеса на маршруті. Коли машина зупинилася, пасажири бігли від неї, начебто розуміючи, що вона зараз вибухне ...", - прокоментував подію Олег.
     
     
    Розшукують вбивцю 52-річного чоловіка
     
    Поліцейські розслідують факт спричинення тяжких тілесних ушкоджень жителю Кропивницького. 
    Повідомлення про виявлення тіла громадянина по провулку Короткому, що в обласному центрі, надійшло до Кропивницького відділу поліції 31 січня близько 21-ї години. Особу потерпілого було встановлено. Ним виявився 52-річний місцевий житель. Причиною смерті, попередньо, стало вогнепальне поранення.
     
    Із метою розшуку особи, причетної до скоєння особливо тяжкого злочину, за рішенням керівництва поліції області ввели в дію спеціальний план "Сирена".
     
     
    Завдяки миттєвій реакції патрульного грабіжник опинився у наручниках
     
    «Служити та захищати» 24/7: у свій вихідний патрульний затримав особу, яка, ймовірно, вчинила грабіж. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    У вільний від роботи час інспектор управління патрульної поліції Кіровоградщини звично прогулювався містом з дружиною, скуплявся на ринку. Та раптом з натовпу пролунав жіночий крик: «Тримайте злодія! Він вихопив мій гаманець!». Серед розгублених громадян близько 14-ї години по вулиці Яновського бігла не на жарт налякана жінка. Попереду, на відстані близько 150 метрів від неї, біг чоловік.
     
    Ситуація не потребувала додаткових пояснень. Патрульний миттєво зорієнтувався, наздогнав та зупинив імовірного злодія. З його кишені виглядав червоний жіночий гаманець, який, вочевидь, йому не належав. Надалі нападника та гаманець, у якому лежали чималі кошти з документами, потерпіла та свідки події впізнали.
     
    Вже за декілька хвилин на місце прибули поліцейські роти тактико-оперативного реагування, які встановили всі обставини нападу. Поруч з Критим ринком 35-річна кропивничанка заходила до магазину. У цей час позаду до неї швидко наблизився невідомий, штовхнув її та вихопив з рук гаманець, який вона тримала у руках. Після чого побіг у напрямку вулиці Комарова.
     
     
     У десятому тролейбусі раптово пoмер чoлoвік
     
    28 січня, в трoлейбусі, щo курсує за маршрутoм №10, стався нещасний випадoк. Прo це пoвідoмляє прес-служба міськoї ради Крoпивницькoгo у Фейсбуці.
     
    Чoлoвікoві раптoвo сталo зле. Кoндуктoр разoм з oдним із небайдужих пасажирів викликали швидку та власними силами прoтягoм десяти хвилин намагалися надавати першу медичну дoпoмoгу, пoки їхала карета “швидкoї”.
     
    Лікарі, які прибули на виклик, реанімували чоловіка близькo 25 хвилин, прoте безрезультатнo – врятувати життя людині не вдалoся.
    Кoлектив КП «Електрoтранс» вислoвлює щирі співчуття рoдині пoмерлoгo пасажира.
     
     
     
    Шерше ля фам. Знайомство з жінкою стало для чоловіка фатальним
     
    У Кропивницькому невідомий чоловік помер після побиття двома молодиками. 
     
    32-річна жителька Кропивницького познайомилась із чоловіком у маршрутному таксі і запросила його до себе додому, де вони почали розпивати алкогольні напої. Через деякий час «на вогник» завітали двоє знайомих господарки. Вони почали сварку з незнайомцем, після якої накинулися на нього та почали бити руками та ногами, а коли той припинив рухатися, пішли за допомогою до родичів, які й викликали правоохоронців.
     
     Обох нападників затримали. Вирішується питання про внесення відомостей про правопорушення до ЄРДР. Нині правоохоронці встановлюють особу загиблого. За інформації господині домоволодіння, він назвався Дмитром, більше про нього нічого не відомо.