Більше 14 мільйонів накопичилось на бонусних рахунках жителів Кіровоградщини

  • 31 січ. 2019 11:06
  • 1542
    • Новина Більше 14 мільйонів накопичилось на бонусних рахунках жителів Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Більше 300 тисяч жителів Кіровоградщини накопичили 14 110 690 грн. на своїх бонусних рахунках, доступ до яких автоматично відкритий через будь-яку картку ПриватБанку.
     
    «Бонус Плюс»  – це програма лояльності, яка дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% у торговельно-сервісні мережі партнерів програми. На Кіровоградщині отримувати та витрачати бонусні кошти можна у більше ніж 1300 партнерів програми «Бонус Плюс», які надають клієнтам ПриватБанку бонуси у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Отримані бонуси автоматично зараховуються на персональний бонусний рахунок клієнта. Перевірити, скільки там накопичено коштів, можна в популярних каналах - Приват24, 3700, мобільному додатку.
     
    - Сервіс «Бонус Плюс» надає змогу нашим клієнтам отримувати знижки, які автоматично у вигляді бонусів зараховуються на рахунок, - розповідає Олена Копієвська, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Усі бонуси накопичуються, і витрачати їх досить просто. При здійсненні розрахунків через пос-термінал ПриватБанку, слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.
     
    Сьогодні майже 1300 торгівельних точок на Кіровоградщині працюють з програмою. Це і мережі магазинів «Вересень» («Файно Маркет»), «Крамничка», «Червоний Маркет», «Мініма», «Наша ряба», «Мандарин» і ще сотні інших. Це лише магазини продовольчих товарів. Якщо ж хочеться придбати за бонуси чи зі знижкою подарунки - звертайтесь до магазинів «Столичної ювелірної фабрики» чи магазину «Часи» на Преображенській. У мережі магазинів «Ельдорадо», «Дім посуду», «Камелія» (що навпроти мерії), магазині «Будматеріали» (на вул.Кільцевій) можна придбати усе для дому зі знижкою чи за бонусний рахунок. «Алло», «Цифротех», «Мобімир» та «Мобілочка» теж є партнерами ПриватБанку. Що стосується аптек, тут теж чималий вибір - мережі «Ацинус», «Медсервіс», «Здоров’я», «Віталюкс» тощо. Навіть придбати квіти чи зайнятися фітнесом можна, розраховуючись зі знижками чи з бонусного рахунку. Вибір та географія - шалені. І це лише дещиця усіх пропозицій ПриватБанку та його партнерів. Досить лише зайти на сайт та обрати все, що по душі чи по дорозі:).
     
    Крім того жителі Кіровоградщини можуть зареєструватися у спеціальних акціях, які дають змогу отримувати персональні відсотки бонусу. Так, наприклад, у магазині «Веселі карамелі», що по вулиці Дворцовій, 38 у Кропивницькому з 22.01 - 20.02, з 09:30 - 13:30, з понеділка по п’ятницю придбати смаколики можна з 10% знижкою. І таких акцій там безліч - отримати 10% знижку можна і магазинах, і в кафе, і навіть у салонах краси. Досить лише зайти на сайт, зареєструватися і обраній акцій та розрахуватися за послуги чи покупки будь-якою карткою ПриватБанку.
     
    Сьогодні клієнти ПриватБанку мають змогу за допомогою версії мобільного додатку “Бонус Плюс” для Android і IOS контролювати свої бонусні рахунки та оперативно дізнатися про найближчі точки-партнери «Бонус Плюс».
     
    Додаток доступний всім власникам пластикових карток ПриватБанку і завантажується безкоштовно на iPhone  і Android.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області